≫ 

Kao malu su je zlostavljali, muž ju je varao, sad je u srećnoj vezi: Sandra Bulok napunila 56 godina

Slavna glumica danas proslavlja 56. rođendan

  • 3
Jesse James, Sandra Bullock, Sandra Bulok Foto: Profimedia The Mega Agency/Globe

Američko-nemačka glumica i producentkinja Sandra Bulok (56) je rođena 26. jula 1964. godine i danas proslavlja svoj 56. rođendan, a fanovi kažu da je veoma mladolika i da izgleda minimum deset godina mlađe.

Sandra je rođena je u Virdžiniji, a većinu detinjstva je provela u Nemačkoj, zbog čega sada tečno govori nemački jezik.

Tamo su Sandru često zlostavljali u školi jer je nosila "staromodnu odeću". Kada je bila tinejdžerka, s majkom Helgom, operskom pevačicom koja je preminula u 58. godini života, ocem Džonom koji je bio profesor muzičkog i mlađom sestrom, poslastičarkom Gesin se preselila u Vašington.

Tada nije mogla ni da zamisli da će uspeti u svom naumu i da će postati cenjena glumica. Danas slavi 56. rođendan i ostala je veoma"prizemna".

Upisala je glumu na "East Carolina University", bila je proglašena kraljicom mature, a po završetku fakulteta preselila se u Njujork i započela svoju karijeru.

Za glavnu ulogu u filmu "Priča o prvaku" 2009. godine je osvojila Oskara, a blokbasteri "Mis tajni agent" i "Gravitacija" doneli su joj veliku zaradu. 2012. je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najviše plaćena glumica na svetu s platom od oko 54,7 miliona dolara.

Nakon što je u mladosti imala niz romansi i strastvenih veza, Sandra se udala za Džesija Džejmsa (51). Očito nije znala da se radi o velikom holivudskom preljubniku, koji je partnerke varao s više žena istovremeno.

Nekoliko žena je izjavilo da su spavale s Džejmsom dok je bio u braku sa Sandrom. To je bila kap koja je prelila čašu pa je glumica podnela papire za razvod, uprkos tome što je Džejms govorio da je bolestan i čak se prijavio u kliniku za rehabilitaciju kako bi prestao da bude zavisan o seksu.

U međuvremenu, glumica je usvojila sina Luisa (10) i ćerku Lejlu (8), a od 2015. godine je u vezi s fotografom Brajanom Randalom (54) kog skriva od očiju javnosti.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA