Vrela Ruža neprepoznatljiva: Grudi mlitave, leđa puna sala, a guzom može da "uguši"

Model Demi Rouz je uslikana na plaži na Ibici gde je pokazala ne tako seksi telo, kakvim ga predstavlja na društvenim mrežama

  • 6
Demi Rose, Demi Rouz Demi Rouz; Foto: Instagram/demirose

Britanski model i influenserka Demi Rouz (25) je uslikana u neprepoznatljivom izdanju na plaži na Ibici gde je uživala sa svojim prijateljima uz alkoholna pića i muziku.

Naime, "vrela Ruža", kako je zovu obožavatelji sa našeg područja, je uslikana kako u bikiniju uživa na obali mora, dok je preko bikinija imala mrežastu haljinicu u kojoj se sve providelo.

Na novim fotografijama može se videti da Demi ima 15 kilograma više nego na fotografijama koje svakodnevno objavljuje na Instagramu, na kojima izgleda kao kopija Kim Kardašijan, a daleko je i od toga.

Izgleda da se Rouz malo zapustila za vreme izolacije tokom pandemije Covida-19, pa se znatno ugojila u svim delovima tela. Njene grudi su sada veće i opuštenije, a leđa i guza su pune masnih naslaga.

"Ovo nema veze sa devojkom sa Instagrama", "Užas, ima telo kao neka baba", "Kome je ona uzor?", bili su samo neki od komentara fanova.

Ona je u nedelju uživala na "Experimental" plaži, gde se fotografisala za društvene mreže i gde je dočekala zalazak sunca, a kaže da joj je Ibica jedna od omiljenih destinacija za letovanje.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA