Met Dejmon uhvaćen na plaži bez majice: Uskoro puni 50, a izgleda opasno dobro

Slavni holivudski glumac izgleda fantastično, iako za dva i po meseca puni 50 godina

  • 2
Met Dejmon, Matt Damon Met Dejmon; Foto: KPGG / Backgrid Australia / Profimedia

Američki glumac, filmski producent i scenarista Met Dejmon (49) je uživao u slobodnom danu na plaži u Malibuu sa svojom ženom i decom.

Naime, Met je uslikan dok se sunčao na kalifornijskoj plaži dok je uživao sa ženom Lucijanom Baroso (44), njihove tri ćerke, kao i sa kućnim ljubimcima.

Njima su se pridružili i kućni prijatelji, a Met se družio sa njima, dok je vodio računa o svojim ćerkama i ljubimcima.

Zvezda filma "Bornov identitet" i njegova 44-godišnja supruga poreklom iz Argentine su kasnije ušli u vodu da surfuju, a Met je kada se udaljio od dece strasno ljubio svoju ženu i oni još uvek deluju zaljubljeno jedno u drugo. 

Met je sve vreme bio bez majice i nosio je samo crni šorts, a tom prilikom je istakao isklesano telo, zategnuta ramena i ruke, kao i trbušnjake na stomaku. Met veoma drži do izgleda svog tela i izgleda fantastično iako za dva ipo meseca puni 50 godina.

Na glavi je sve vreme nosio crni kačket, kao i naočare za sunce, dok je njegova supruga bila samo u tamnozelenom bikiniju.

Podsetimo, Met i Lucijana su u braku od 2005. godine i imaju tri zajedničke ćerke Izabelu (14), Điu (11) i Stelu Dejmond (9), a Lucijana ima i 21-godišnju ćerku Aleksiju Baroso koju ima iz braka sa predhodnim mužem Arbeljom Baroso.

Inače, Met i njegova porodica su nekoliko meseci bili izolovani u Irskoj, jer su se tamo našli kada je započelo vandredno stanje, a sada su se konačno vratili kući i uživaju u letnjim danima.

Video: Oženi se Dikaprio!? Ili ipak ne...

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA