Kim Kardašijan unezverena stigla kući, nakon potresnog susreta sa Kanjeom Vestom

Slavna starleta je uslikana na aerodromu dok je izlazila iz privatnog aviona tokom povratka iz Vajominga

  • 1
Kim Kardasijan Kim Kardašijan; Foto: Profimedia

Najpopularnija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (39) se vratila kući nakon što je po prvi put posetila svog supruga i kandidata za predsednika Amerike Kajnea Vesta (43) u Vajomingu, nakon što je imao nervni slom i pisao Tvitove protiv svoje porodice.

Kim je prilikom posete uslikana veoma nervozna i uplakana, a u utorak popodne se vratila u Los Anđeles, nakon što je bezuspešno pokušala da nagovori muža da mu se pruži medicinska pomoć.

Naime, 39-godišnja rijaliti zvezda je uslikama dok je izlazila iz privatnog aviona u svetlosivoj trenerci i sa ogromnom"Birkin" tašnom. Kosu je vezala u punđu, a na očima je imala tamne naočare za sunce.

Izvori bliski Kim tvrde da se starleta vratila u Los Anđeles kako bi bila sa svojom decom dok Kanje ne završi svoj najnoviji muzički album, koji radi na svom privatnom ranču.

Prilikom izlaska iz aviona, Kim nije izgledala srećno i u jednom trenutku je pokrila svoje lice rukom. Kanje se nedavno, nakon što je osuo paljbu po svojoj supruzi i njenoj majci, izvinio Kim, a videćemo da li će to biti dovoljno da sačuvaju svoj brak:

Želeo bih da se izvinim mojoj ženi Kim što sam izašao javno sa nečim što je privatna stvar. Nisam je pokrio kao što ona pokriva mene. Kim, želim da kažem da znam da sam te povredio. Molim te oprosti mi. Hvala ti što si uvek bila tu za mene - zaključio je Kanje.

Sve fotografije Kim Kardašijan dok izlazi iz privatnog aviona u Los Anđelesu možete pogledati OVDE.

Video: Reper Kanje Vest u trci za predsednik SAD-a

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA