≫ 

Čak i ona ima celulit: Potpuno realna slika Dženifer Lopez kakva se retko viđa

Latino diva i njen verenik Aleks Rodrigez su uslikani na golf terenu u Hemptonsu

  • 12
Dzenifer Lopez Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez; Foto: Profimedia

Latino diva i američka pevačica Dženifer Lopez (51) ove nedelje ima dosta razloga za slavlje. Osim svog 51. rođendana, njen fantastični nastup na polufinalu "Superboula" je nominovan za Emi nagradu, a 27. jula je i njen verenik Aleks Rodrigez napunio 45 godina.

Sada je pop zvezda uslikana dok je svog verenika Aleksa Rodrigeza za njegov rođendan ljubila u električnom vozilu na golf terenu u Njujorku.

Par je obeležio Aleksov rođendan na golf terenu u Hemptonsu, a tom prilikom izgledali su veoma zaljubljeno i srećno.

Dženifer je nosila plavu "Polo" majicu i suknju za golf, kao i patike u beloj boji i izgledala je preslatko, dok je Aleks nosio belu majicu i crne pantalone, a oboje su nosili zaštitne maske na licu kako bi se zaštitili od korona virusa.

Džej Lo je vezala kosu u punđu i na očima je imala velike svetloplave naočare za sunce, dok je Aleks nosio kačket na glavi i tako se štitio od sunca.

Podsetimo, Dženifer je 24. jula napunila 51 godinu, a njena porodica je savršeno ukrasila kuću na njen divan dan, dok se verenik Aleks pobrinuo da dekoracija bude savršena.

- Plačem suze radosnice! Hvala vam za najbolji dan - napisala je Džej Lo na snimcima. Inače, Aleks je svojoj dragoj rođendan čestitao rečima: "Srećan rođendan, kraljice moja!", kao i snimkom njihovih najlepših momenata, među kojima je i fotografija njihovog upoznavanja.

Video: I bogati plaču: Dženifer Lopez ronila suze kad je videla šta su joj priredili za rođendan

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    30. jul 2020 | 01:55

    Svetlo loše pada, pa stvara takav utisak... Kakav celulit, žena je beton, sva je u mišicima.

  • ime

    30. jul 2020 | 08:10

    Nemojte da verujete svemu što vidite na društvenim mrežama. Većina ljudi (naročito žene) uopšte ne izgledaju tako u stvarnom životu, već koriste photoshop, filtere, šminku i slično.

  • D

    30. jul 2020 | 01:13

    Kako "Cak i ona", kada uvek ima mali visak sala i zdepasta je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA