Dženifer je dve godine nakon venčanja sa Bredom čudno odgovorila na pitanje da li je on "onaj pravi"

29. jula 2000. godine venčali su se Dženifer Aniston i Bred Pit, a dve godine kasnije glumica je priznala da nije bila sigurna da li je on pravi

  • 1
Dženifer Aniston

Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica Dženifer Aniston (51), koja se proslavila ulogom Rejčel u seriji "Prijatelji", je nakon samo dve godine braka sa glumcem Bred Pitom (56) otkrila da je imala sumnje o tome da li je on pravi za nju.

Dženifer Aniston i Bred Pit venčali su se 29. jula 2000. godine na intimnoj ceremoniji u Malibuu okruženi samo svojim bliskim prijateljima i porodicom.

Na venčanju se pevao gospel, održao se veliki vatromet i sve je bilo ukrašeno sa 50.000 cvetova. Celo slavlje je koštalo milion dolara, jer se par nije štedeo u proslavi svoje zajednice.

Ali, bizarno, samo dve godine nakon "venčanja decenije", Dženifer je priznala da nije bila sigurna da li je Bred Pit onaj pravi.

Tokom intervjua za "W" magazin u februaru 2003. godine, Dženifer je otkrila da je imala sumnje da li je njen muž ljubav njenog života, ali je znala da je njihov odnos "poseban".

Čudan odgovor je dala kada su je upitali da opiše svoja osećanja prema glumcu:

- Da li je on ljubav mog života? Mislim da se uvek pitate da li je to baš prava stvar. Zaista, ne znam – odgovorila je.

- Nikada nisam bila neko ko kaže "on je ljubav mog života". On je definitivno velika ljubav u mom životu – dodala je.

Tri godine kasnije Dženifer i Bred su iznenadili svoje prijatelje i fanove kada su najavili da se rastaju i da nisu više zajedno nakon samo pet godina braka.

Srećom, nakon veoma gorkog razvoda, u kom je Bred bio optužen da ju je varao sa Anđelinom Džoli, par je uspeo da obnovi svoj odnos i sada su dobri prijatelji, što su dokazali svojim bliskim susretom početkom godine na dodeli "SAGA" nagrada.

Na dan 20. godišnjice, Bred Pit je uslikan kako ulazi u vilu Anđeline Džoli. 56-godišnji glumac je uslikan dok je išao da se sastane sa svojom decom i bivšom suprugom. Anđelina i Bred su ušli u novi odnos nakon što su se rastali 2016. godine, a nije poznato gde se Dženifer nalazi ovog posebnog dana.

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vx

    3. avgust 2020 | 11:28

    Pa normalno da niko nije siguran dok ne prođe vreme......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA