≫ 

Bijonsina ćerka sa crnom panterom u neviđenom projektu svoje majke: Trejler raspametio fanove

Pevačica Bijonse izbacuje novi vizuelni album pod nazvom "Black Is King" u kom se pojavljuju njena ćerka i manekenka Naomi Kembel

  • 0
Beyonce, Bijonse

Bijonse; Foto: Instagram/beyonce

Američka pevačica Bijonse (38) u petak 31. jula objavljuje "vizuelni album" pod nazivom "Black Is King", a njena 8-godišnja ćerka Blu Ajvi (8), kao i manekenka Naomi Kembel (50) se pojavljuju u trejleru koji je pevačica objavila na svom Instagram profilu.

Blu Ajvi je ukrala šou kada se u sredu pojavila u trejleru majčinog spota koji se pojavio i na "Disney Plus" kanalu u kome 8-godišnja devojčica nosi belu haljinicu do ramena, bisere oko vrata i krunu sa biserima u kosi, dok joj je kosa upletena u kikice, pa u punđu, a na usnama nosi crveni karmin.

U spotu se takođe pojavljuje i "kraljica modnih pista",čuvena manekenka Naomi Kembel (50), koja u trejleru nosi dugačku belu haljinu od perja, dok joj je duga prepoznatljiva kosa puštena niz leđa, a ona izgleda fantastično.

Bijonse je prošle godine snimila ceo album pesama za rimejk filma "The Lion KIng" iz 1994. godine.

Novi "vizuelni album" pod nazivom "Black Is King" je snimljen u Los Anđelesu, Njujorku, Južnoj Africi, Zapadnoj Africi, Londonu i Belgiji. Bijonse je potpisana kao pisac, reditelj i izvršni producent filma "Black Is King".

Objavljivanje vizuelog albuma zakazano je za petak 31. jul, a fanovi jedva čekaju da vide kakav je spektakl ovog puta Bijonse pripremila.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Podsetimo, pored Blu Ajvi, pevačica Bijonse i reper Džej Zi imaju i trogodišnje blizance Sir i Rumi.

Video: Bijonse i sedmogodišnju ćerku ubacila u Kralja lavova

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA