≫ 

Kim i Kanje već godinu dana ne žive zajedno: Ona ga 1 mesečno posećuje na farmi kako bi video decu

Brak im je na kolenima nakon njegovih izjava na Tviteru, a izgleda da problem među supružnicima traje i duže

  • 0
Kanye West, Kanje Vest, Kim Kardashian, Kim Kardašijan

Kim Kardašijan i Kanje Vest; Foto: Tanjug/AP

Američki reper i kandidat za predsednika Amerike Kanje Vest (43) je u poslednje vreme u centru pažnje zbog kontroverznih izjava kojima je šokirao svoju suprugu Kim Kardašijan (39) i ceo svet, a izgleda da su problemi u njihovom braku počeli dosta ranije.

Kim je ove nedelje otputovala na farmu svog supruga u Vajomingu kako bi raspravili situaciju u kojoj su se poslednjih nekoliko dana našli zbog njegovih bizarnih izjava na Tviteru.

39-godišnja rijaliti zvezda je uslikana dok je plakala u automobilu tokom žustre rasprave sa suprugom, a zatim se vratila u Los Anđeles bez njega i tom prilikom je delovala veoma tužno i razočarano.

Sada su isplivale nove tvrdnje bliskih prijatelja koji kažu da se Kanje na farmu navodno odselio pre godinu dana, a Kim ga je s decom posećivala jednom mesečno.

- Ne provode puno vremena zajedno jer je on odlučio da se preseli u Vajoming, a njegova porodica je ostala u Los Anđelesu. Na farmi živi jer smatra da to okruženje dobro utiče na njegovu kreativnost - istakao je izvor blizak paru.

Kanje je u Tvitovima rekao da mu smeta što njegova porodica živi u Los Anđelesu, a ne u Vajomingu i napisao:

Volim svoju ženu. Moja porodica treba da je pored mene. Nije više bitno šta "E!" televizija i "NBC" žele – misleći na medijske kuće koje snimaju rijaliti šou "Keeping Up With The Kardashians", koja se emituje od 2007. godine.

Podsetimo, Kanje je javnost šokirao izjavama da su razmatrali opciju abortusa kada je Kim bila trudna s prvim detetom i optužio ju je za aferu s reperom Mikom Milom, a zatim joj se posle nekoliko dana izvinio uz reči:

- Želeo bih da se izvinim mojoj ženi Kim što sam izašao javno sa nečim što je privatna stvar. Nisam je pokrio kao što ona pokriva mene. Kim, želim da kažem da znam da sam te povredio. Molim te oprosti mi. Hvala ti što si uvek bila tu za mene - napisao je Kanje.

Podsetimo, Kim i Kanje su u braku od 2014. godine, a zajedno imaju ćerke Nort (7) i Čicago (2) i sinove Sejnta (4) i Psalma (1), a izvori kažu da je Kim iscrpljena od cele situacije.

Video: Reper Kanje Vest u trci za predsednik SAD-a

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA