≫ 

Ređaju se skandali: Producent emisije Elen Dedženeris optužen za nedolično seksualno ponašanje

Glavni pisac i izvršni producent emisije "The Ellen Show" Kevin Leman je optužen od strane bivših radnika za seksualno uznemiravanje

  • 1
Kevin A Leman II, Ellen DeGeneres, Elen Dedženeris Printskrin: Youtube/TheEllenShow, Foto: Tanjug/AP

Američka voditeljka i komičarka Elen De Dženeris (62) i njena emisija "The Ellen Show" postala je predmet službene istrage nakon brojnih tvrdnji njenih zaposlenih o zlostavljanju na radnom mestu od strane izvršnih producenata.

Internu istragu pokrenula je grupa za odnose sa zaposlenima vlasnika "WBTV-a" i "Warner Media", kako bi utvrdili istinitost šokantnih navoda.

Desetine bivših zaposlenih u emisiji "The Ellen Show" tvrde da su se najviši rukovodioci ovog Tv šoua, koji rade iza scene, bavili nedoličnim seksualnim ponašanjem prema zaposlenima nižeg nivoa, uključujući i one koji su tražili od radnika "drk*nje i oralni seks", navodi se u novom izveštaju "Warner Bros-a".

Strani mediji pišu da su predstavnici "Warner Media" razgovarali sa 36 bivših radnika Elenine emisije, od kojih su mnogi potvrdili da su doživeli nedolično seksualno ponašanje, uznemiravanje i napade od strane svojih nadređenih.

Svi bivši zaposleni, od kojih su mnogi dobrovoljno napustili šou, odbili su da budu identifikovani usled straha od osvete, prenose strani mediji.

Jedan od bivših zaposlenih tvrdi da je glavni pisac i izvršni producent Kevin Leman (42) od njega tražio "drk*nje i oralni seks" u kupatilu tokom kompanijske zabave 2013. godine.

Drugi bivši zaposleni opisao je da je video kako Leman hvata jednog asistenta za penis u toku radnog vremena. Zatim je još jedna osoba rekla da je bila svedok kada je Leman u automobilu asistenta poljubio u vrat u maju 2017. godine.

Leman je odgovorio na šokantne navode i negirao je "bilo kakvo seksualno neprimereno ponašanje prema zaposlenima".

- Počeo sam da radim na "Ellen Show-u" pre više od 17 godina i posvetio sam se karijeri radeći naporno kako bih došao do položaja na kom sam sad - započeo je Kevin.

- Moj posao glavnog pisca jeste da se bavim šalama, i tokom tog procesa znam da nekada mogu da preteram, ali užasnut sam što su neki moji pokušaji humora možda prouzrokovali strah ili uvredu kod zaposlenih - nastavio je Leman.

- Uvek sam želeo da prema svim zaposlenima budem ljubazan i da im se obraćam sa poštovanjem. Za sve vreme mog rada ovde, nikada nisam primio nijednu žalbu na mene ili moj način rada i devastiran sam što se sada u javnost pušta ovakva pogrešna slika o meni i mom radu - rekao je Kevin.

I slavna voditeljka se oglaisla povodom ovog pitanja, pa rekla:

- Kako smo eksponencijalno rasli kao šou, nisam bila u mogućnosti da ostanem na vrhu svega i da ispratim sve šta se dešava, a oslanjala sam se na druge da rade svoj posao onako kako su znali da želim da to rade. Jasno je da neki nisu. To će se sada promeniti i ja sam posvećena tome da osiguram da se ovakve stvari više ne ponove - rekla je voditeljka Elen.

Video: Argentinska voditeljka zaludela je gledaoce širom sveta seksepilnim izgledom i izdanjem bez brusa

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    1. avgust 2020 | 07:41

    Za njega je humor...treba ga odmah iza rešetaka strpati pa da vidi šta je "humor"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA