≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Maite Peroni - od nevinašceta do bludnice čije scene seksa milioni bez daha gledaju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lupita iz serije "Rebelde" je od anđelka postala djavolak u seriji "Dark Desire", koja je jedna od top 10 najgledanijih na "Netfliksu"

  • 0
Maite Peroni Maite Peroni; Printskrin: Youtube/RBD Novelas

Maite Peroni Beorlegi (37) je rođena 9. marta, 1983. godine u Meksiku i ceo život se bavi glumom i pevanjem, a njena porodica je poreklom iz Italije.

Maite je stekla svetsku popularnost kao jedna od glavnih glumica u telenoveli "Rebelde" (Buntovnici) i kao član muzičke grupe "RBD" koja je bila ultra popularna na području Balkana od 2006. godine.

U seriji "Buntovnici" tumačila je ulogu Lupite, pobožne devojke iz skromne porodice koja se kao odlična učenica probija u elitnu školu u koju idu sva bogata deca.

Takođe se proslavila serijom "Cuidado con el angel" (Napušteni anđeo) u kojoj igra glavnu ulogu sa latino lepotanom Vilijamom Levijem (39) gde je takođe tumačila ulogu nevinašceta, pobožne devojke pune morala.

U novoj erotskoj seriji koja se prikazuje na "Netfliksu" pod nazivom "Dark Desire", Maite je daleko od nevine devojke, već je samouverena seksi zavodnica.

Dok neki ističu da serija obiluje seksi scenama, Maite je ispričala da je to za nju velika prilika i jedan od najboljih projekata na kojima je radila do sada. Drago joj je što je izašla iz zone komfora i napravila nešto drugačije u svojoj glumačkoj karijeri. Peroni je istaknula da joj je velika čast što je deo "Netflliksa".


Njen kolega Alehandro iz iste serije je priznao da mu je bilo jako neprijatno da snimi prve scene seksa, pa je rekao:

- Bilo je teško, samo odraditi te scene je jako komplikovano. Nalaziš se na setu s puno ljudi, moraš biti jasan s nekim stvarima, oprezan s drugima. Maite i ja smo bili jako jasni jedno s drugim, tačno smo znali što će se dogoditi u kojem trenutku - zaključio je glumac.

Ova serija je postala jedna od deset najgledanijh na ovoj striming platformi, baš zbog toga što obiluje provokativnim scenama seksa u kojima publika uživa.

Takođe, kao član "RBD" 2008. godine je dva puta nastupala u "Beogradskoj areni", gde su fanovi padali u trans kada su izašli na scenu.

Video: Bela Torn- novo ime u svetu filmova za odrasle

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA