≫ 

Svi emotivno gledaju u slavni par koji čeka 5. dete i nadaju se da se ružna prošlost neće ponoviti

Svi se nadaju da će se Hilarija Boldvin, supruga slavnog glumca Aleka Boldvina, normalno poroditi i da će sve biti u redu

  • 4
Hilaria Baldwin, Alec Baldwin, Alek Boldvin

Alek i Hilarija Boldvin; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac, producent i komičar Alek Boldvin (62) je ponosni tata i uslikan je kako provodi vreme na plaži sa svojom trudnom ženom Hilarijom (36) i njihovo četvoro dece, a sve to dok čekaju svoje peto zajedničko dete.

Naime, bračni jedva čeka da se rodi njihovo peto dete i nadaju se da se ružna prošlost neće ponoviti, s obzirom da je Hilarija već imala nekoliko pobačaja prošle godine.

Oni se nadaju da će se ona normalno poroditi i da će sve biti u redu, pa su uživali u sunčanom danu na obali i upijali zrake sunca.

36-godišnja instruktorka joge je pozirala u beloj prozirnoj haljini, dok je prstima dirala kosu, a tom prilikom joj se video veliki stomak s obzirom da je sada u 8. mesecu trudnoće.

Alek je obukao teget šorts, bio je bez majice i pokazao je poveći stomak koji je dobio nakon što se ugojio za vreme izolacije tokom pandemije Covida-19, jer se malo kretao, a više nego inače jeo.

S njima su bili sinovi Rafael (5), Leonardo (3) i Romeo (2), kao i ćerka Karmen (6). Podsetimo, slavni par se venčao 2012. godine i sve vreme rade na proširenju porodice, a Alek iz braka sa glumicom Kim Besindžer (66) ima ćerku Ajrland (25).

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    3. avgust 2020 | 14:31

    Dekica,mlada zena,mala deca,

  • Sremcica

    3. avgust 2020 | 16:11

    Jbg u svoje vreme stvarno je bio baja i šmeker ne izgleda ni sad loše al deci više prilici ko da im je djedooo,al aj sad šta da se radi al izgleda da ga ne vadi čim je i peto na putu,😅Nisam znao da je Bejsindzerka starija od njega 4god!!Riba ipoo je bila i onaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA