≫ 

Kad ti je mama milijarderka onda sa 2 godine nosiš torbu od 15.000 $: Ali, to je samo početak...

Ćerka najmlađe milijarderke na svetu Stormi Vebster je najviše stilizovana beba na svetu i dobija najskuplje poklone od svoje mame

  • 8
Kajli Džener, Stormi Džener

Stormi Vebster i Kajli Džener; Printskrin: YouTube/Kylie Jenner

Najmlađa milijarderka na svetu i influenserka Kajli Džener (22) je kupila "Hermes" torbu od 15 hiljada dolara i još 6 skupih poklona svojoj 2-godišnjoj ćerki Stormi Vebster i time se pohvalila na društvenim mrežama.

Naime, Stormi Vebster dobija veoma skupe poklone od svoje mame Kajli Džener i postala je ikona stila i pre nego što je zvanično krenula u vrtić.

Od "Hermes" aksesoara, "Pradinih" tašni do dijamantskog nakita, ona poseduje sve, iako ima samo dve godine.

Ona poseduje "Fendi" kolica za bebe koja koštaju 2.400 dolara, kao i tašnu za pelene u istom dezenu od 1.562 dolara.

- Nova kolica i torba za pelene u istom dezenu me sada uzbuđuju – napisala je tada Kajli na svom Instagram Storiju početkom ove godine.

Stormi poseduje u svom ormaru i "Hermes" tašnu od 15.000 dolara, koja je nazvana po Grejs Keli, te "Pradine" tašnice u svim nijansama. Svaka od njih košta oko 725 dolara.

Njena "Luj Viton" tašna košta oko 2.000 dolara, a takođe ima i "Lamborgini" autić za decu koji košta 389 dolara. Sve u svemu Stormi ima ormar skuplje popunjen od mnogih odraslih devojaka, ali zasluženo s obzirom da je ćerka najmlađe milijarderke na svetu, koja obožava modu.

Video: Kajli Džener sve što dodirne pretvara u pare

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA