Betmen i Bondova devojka ne skidaju ruke jedno s drugog ni dok su u društvu prijatelja

Slavni par je toliko zaljubljen, da se čak i u društvo Meta Dejmona ne odvajaju jedno od drugog

  • 1
Ben Affleck s tamnom bradom Ben Aflek i Ana De Armas; Foto: Profimedia

Holivudski par Ben Aflek (47) i Ana de Armas (32) su vezu započeli pre nekoliko meseci i izgledaju srećnije nego ikada, a nekad deluje kao da se ne razdvajaju uopšte, pa su sada uslikani na plaži u Malibuu dok se strastveno ljube u društvu prijatelja. 

Paparaci su ih početkom nedelje uslikali na plaži u Malibuu, a tamo su uživali u suncu i okeanu sa Benovim najboljim prijateljem Metom Dejmonom (49) i njegovom suprugom Lucijanom Baroso (44).

Ben i Ana se nisu razdvojili na sekund, niti su skidali ruke jedno s drugog pa su sve vreme razmenjivali nežnosti i strastveno su se ljubili, iako su bili u društvu.

Ana je tom prilikom obukla belu lanenu haljinu, dok je Ben nosio crne pantalone i crno-belu majicu kratkih rukava. Oboje su bili u ležernom izdanju, a društvo su im pravili i njihovi kućni ljubimci, s kojima su često uslikani dok ih šetaju po Los Anđelesu.

Podsetimo, Ben i Ana su se upoznali na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kom tumače par. Ne skrivaju koliko su zaljubljeni, a uprkos pandemiji korona virusa, uspeli su da pobegnu na romantična putovanja na njenu rodnu Kubu i Kostariku.

Glumica retko izlazi bez svog patnera iz kuće, a sve češće provode vreme sa njegovom decom.

Ben ima dve ćerke Vajolet (14) i Serafinu (11), kao i sina Semjuela (8) iz braka sa glumicom Dženifer Garner. Na početku njihove veze Benova bivša supruga nije dozvoljavala deci da provode vreme sa Anom, ali kasnije su se svi upoznali i sada provode dosta vremena zajedno.

Izvori tvrde da je Dženifer srećna što je Ben konačno našao novu ljubav i drago joj je ako će ga to odvuči od alkohola, s obzirom da je već nekoliko puta išao na rehabilitaciju.

Ana voli decu i nije mogla da dočeka da ih upozna i provodi vreme s njima. Zna koliko znače Benu i bila je uzbuđena što će se svi zajedno družiti - rekao je Anin prijatelj, a zatim je par nekoliko puta uslikan u šetnji sa Benovom decom po Los Anđelesu i svi deluju kao jedna velika srećna porodica.

Video: Dženifer Garner vratila sudiju iz penzije da bi je razveo od Bena Afleka

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA