Emisija Elen Dedženeris ima najgori rejting od kada postoji: Strašne optužbe je načisto srozale

"The Ellen Show" ima 29% manje gledalaca nakon što su isplivale šokantne tvrdnje o tome šta se dešava iza kulisa ove emisije

  • 2
Ellen DeGeneres, Elen Dedženeris Elen Dedženeris; Foto: Tanjug/AP

Emisija "The Ellen Show" koju vodi američka TV voditeljka Elen De Dženeris (62) ima najnižu gledanost ikada usred šokantnih tvrdnji da je voditeljka podstakla "toksično radno okruženje iza kulisa".

"Te Ellen Show" trenutno ima najgore ocene u svojoj 17-godišnjoj istoriji, nakon što su isplivale optužbe protiv voditeljke i izvršnih producenata emisije za podsticanje toksičnog radnog okruženja i da su seksualno uznemiravali svoje radnike.

Strani mediji pišu da je gledanost emisije uživo bila samo 1% što je za 29% manje u odnosu na isti period prošle godine, i 9% manje u odnosu na prethodnu nedelju.

Izgleda da je gledanost opala nakon šokantnih tvrdnji bivših zaposlenih da je radno okruženje iza scene bilo prepuno maltretiranja, rasizma i seksualnog uznemiravanja.

Elenina emisija ima primetan pad gledanosti u odnosu na druge emisije, iako i one imaju znatno nižu gledanost jer je sezona godišnjih odmora.

U julu su bivši i sadašnji zaposleni ove emisije naveli brojne izvršne producente u svojim žalbama za "neljudsko ponašanje", uključujući i Kevina Lemana i Ed Glavina, pa se emisija nakon toga našla usred interne istrage matične kompanije "Warner Media", koji su želeli da provere šta se zapravo dešava iza scene.

U utorak je objavljeno da će se Elen vratiti kao domaćin 18. sezone svoje emisije, uprkos tvrdnjama da će je zameniti mnoge slavne ličnosti, među kojima je i Dženifer Aniston.

- Prvog dana naše emisije rekla sam svima da će "The Ellen Show" biti mesto sreće - da niko nikada neće podići glas i da će se prema svima postupati s poštovanjem - napisala je ona.

- Očigledno se nešto promenilo i žao mi je zbog toga. Svako ko me poznaje, zna da je sve ovo suprotno onome u šta verujem i čemu sam se nadala u našoj emisiji - zaključila je voditeljka.

Video: Argentinska voditeljka zaludela je gledaoce širom sveta seksepilnim izgledom i izdanjem bez brusa

(I.T.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💰💷💰

    6. avgust 2020 | 13:46

    Šta misli ako je poznata i bogata ličnost da je bogom dana,misli da može sve.

  • 7890

    6. avgust 2020 | 23:39

    Odvratnije stvorenje odavno nisam gledao. Ona komplekse nekako mora da leči. Fuuuuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA