≫ 

Keti Peri šopinguje sa stomakom do zuba, a jednu stvar nosi stalno sa sobom - čak i oko vrata

Verenica Orlanda Bluma samo što se ne porodi, a zbog zaštite sa sobom uvek nosi biber sprej

  • 3
Katy Perry, Keti Peri Keti Peri; Foto: Guliver/Getty Images/Paul Morigi

Američka pevačica Keti Peri (35) i verenica engleskog glumca Orlanda Bluma (43) nosi biber sprej oko vrata dok kupuje hranu za poneti i ostale namirnice po Los Anđelesu.

Pevačica je uslikana u utorak popodne dok je sa ogromnim stomakom išla da pokupi hranu iz jednog kafea u Santa Barbari u Kaliforniji.

Keti je tom prilikom uslikana sa biber sprejem koji je nosila oko vrata dok je putem Fejstajma razgovarala sa prijateljem tokom kupovine.

Ona sjajno izgleda samo par dana pre porođaja i svi obožavatelji željno očekuju da vide fotografije bebe i nadaju se da će porođaj proći u najboljem redu.

Keti je tom prilikom nosila sivu široku haljinu, imala je pleteni kačket na glavi i nosila je ogromne minđuše. Pevačica je stavila naočare za sunce i imala je zaštitnu masku na licu, a nikome nije jasno zašto je nosila biber sprej oko vrata i od koga se to čuva.

Prolaznici je tom prilikom nisu prepoznali zbog svih aksesoara koje je imala na svom licu.

Podsetimo, pevačica je informaciju da se nalazi u drugom stanju podelila sa celim svetom, 5. marta, kada je objavila spot za pesmu "Never Worn White".

Keti i Orlando su zajedno od 2016. godine. O njenoj trudnoći počelo je da se priča krajem avgusta 2019. godine, kada se pojavila na premijeri serije "Carnival Row" na kojoj je bila u društvu Bluma. Tada su svi primetili "ispupčeni" stomačić koji se nazirao, ali očigledno je da je ipak ostala u drugom stanju nekoliko meseci kasnije.

Video: Keti Peri napisala pesmu ćerki: Nadam se da će biti jaka žena

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA