≫ 

Megan Foks novom dečku napisala da je lep da boli: Bivši muž joj surovo odgovorio, spomenuo decu

Brajan Ostin Grin je poludeo zbog njene fotografije s novim dečkom, pa je pokazao svima šta misli o njihovoj vezi i u sve upleo njihovu zajedničku decu

  • 3
Brian Austin Green, Brajan Ostin Grin Brajan Ostin Grin; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američki glumac i zvezda serije "Beverli Hils 90210" Brajan Ostin Grin (47) je konačno pokazao šta misli o novoj ljubavi još uvek svoje zakonske supruge Megan Foks (34), koja već ima novog dečka, repera Mašin Gan Kelija (30), iako se još uvek zvanično nije razvela.

Naime, Megan je u sredu na svom Instagram profilu objavila prvu zajedničku fotografiju s dečkom Kelijem, a onda je četiri sata kasnije usledio originalan odgovor njenog još uvek zakonskog muža Brajana.

- Dečko toliko lep da boli. Moje srce je tvoje - napisala je Megan uz zajedničku crno-belu fotografiju sa Kelijem.

Mašin na fotografiji nema majicu, potpuno je go, a donji deo mu je pokriven peškirom, koji pridržava jednom rukom. Glumica na istoj fotki ima samo gornji deo kupaćeg kostima, dok oko struka takođe ima peškir, a zatim je Brajan objavio fotografije njihove zajedničke dece pa napisao isti opis:

- Dečaci toliko lepi da boli. Moje srce je vaše - napisao je glumac pored fotografija sinova Noe (7), Bodija (6) i Džournija (3), ali i svog sina Kasijusa (18), kog je dobio s koleginicom Vanesom Marsil (51).

Megan je zabranila komentare ispod fotografije s novim dečkom, dok Brajan ispod fotografije dece nije to učinio, pa su usledile kritike nekih pratilaca, ali i podrška od strane drugih.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

"Sada znamo zašto je raskinula s tobom. Tvoja deca su zrelija od tebe. Nastavi sa životom", "Neko je ljut", "Ovde sam zbog tvoje sitničavosti", "Tužno je što svi misle da ona ne može biti u vezi s drugima. Svejedno mari za svoju decu", "Bilo je nepotrebno uvući decu u to. Do sad si situaciju podnosio kao muškarac, sad više ne", oštro su ga kritikovali pratioci.

S druge strane, mnogi su ga podržali pa napisali:

"Da, najbolji odgovor", "To je to. Pobedio si na internetu danas", "Divljak. Sviđa mi se. Odličan si tata", "Stavljaš svoje dečke na prvo mesto", "Puno bolja objava od njene", "Kako si joj uzvratio", komentarisali su Brajanovi obožavatelji koji ga podržavaju.

Podsetimo, Grin je u maju potvrdio da se razvodi i da je Megan ostavila njega, a tada nije isključio pomirenje. Takođe je opovrgnuo da se treća osoba uplela u njihov brak, ali se ubrzo saznalo da Megan ima novog dečka. Pisalo se da je Brajan ljut, a zatim je viđen na ručku s dve devojke, starletom Kortni Stoden (25) i manekenkom Tinom Luiz (38), za koju se priča da su u vezi i da je vlasnica restorana u Los Anđelesu.

Video: Nije samo Pamela kraljica kratkotrajnih brakova. Na listi se našao i jedan slavni glumac

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naki

    7. avgust 2020 | 09:37

    Od najveće je važnosti da dečaci poznatih obavezno liče na devojčice, ali pod stavkom"moranje". Da bi se kasnije, kao, pitali ko su, kojem polu pripadaju, zbunjeni su, neodlučni... Holivuderaj.

  • Iskrena

    7. avgust 2020 | 09:29

    Žene najviše od svega vole da udaraju kontru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA