Sa 4 godine je pobegla iz Bosne, živela u 12 kvadrata: Sad čeka dete i svetski mediji je obožavaju

Bivša mis Australije je uslikana dok se sunčala na svojoj terasi u Sidneju

  • 17
Monika Radulović Monika Radulović; Foto: instagram/monika_rad

Manekenka i predstavnica Australije na takmičenju za Mis Univerzuma Monika Radulović (29) uslikana je kako uživa dok se sunča na svojoj terasi.

Monika je pokazala svoj trudnički stomak dok je upijala sunčeve zrake na terasi svog doma u Sidneju, gde se polako priprema za rođenje prvog deteta sa mužem Alesandrom Ljubičićem.

Lepotica, poreklom iz Bosne i Hercegovine, sunčala se u plavim gaćicama i bež brushalteru, dok je na glavi nosila kačket, a šminku nije imala.

Bivša misica delovala je veoma srećno i non stop je slikala selfije, a oko vrata je nosila zlatni medaljon, za koji kaže da ima posebno značenje.

Podsetimo, zanosna lepotica je imala samo četiri godine kada je pobegla iz Bosne, u vreme rata.

Crnokosu su kao četvorogodišnjakinju roditelji Vinka i Goran, iz Zavidovića odveli u Dansku, a u jednom od intervjua lepa Monika se prisetila tog teškog perioda svog detinjstva.

Mama, tata, brat i ja smo živeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umeju, radili su razne poslove da bi nas prehranili... - ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.

Na takmičenju za "Mis Univerzum Australije" 5. juna 2015. godine odnela je ubedljivu pobedu u konkurenciji od 34 devojke, a nada se da će jednog dana postati ambasadorka ove zemlje.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    13. avgust 2020 | 13:28

    Tesko da budes najlepsi u Australiji.Svi crveni i ruzni do zla boga.

  • Da

    13. avgust 2020 | 11:46

    Koja razlika u izgledu kad je slikaju novinari I kad se slika sama.

  • dejan karaburna

    13. avgust 2020 | 12:18

    Hahahahah kao manekenka sa 30 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA