≫ 

Riz Viterspun pokrenula urnebesni izazov inspirisan korona virusom, holivudske face "odlepile"

Slavna glumica Riz Viterspun, koja se proslavila u filmu "Pravna plavuša" je pokrenula novi izazov na društvenoj mreži Instagram

  • 1
Riz Viterspun Riz Viterspun; Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica Riz Viterspun (44) je započela novi viralni izazov na društvenim mrežama u kom su ona i njene kolege podelile svoje smešne slike i stavili su ih u "kalendar" u kom po mesecima pokazuju pad raspoloženja iz meseca u mesec u 2020. godini, naravno misleći na sve što se dešavalo sa pandemijom korona virusa.

Njeni pratioci i prijatelji kažu da je njen izazov "pobedio na internetu", nakon što je u sredu objavila smešne mimove.

Holivudska zvezda je započela viralni izazov tako što je koristila neke od svojih najpoznatijih uloga iz filmova i tako prikazala "kako se osećala" po mesecima u ovoj godini.

Ona je započela godinu sa svojim licem iz filma "Pravna plavuša" u kom glumi Eli Vuds koja puna uzbuđenja i optimizma stiže na Harvard.

Zatim je dodala sliku svoje uloge iz filma "Big Little Lies" gde glumi Madelin koja je zabrinuta "kada čuje za pandemiju Covida-19".

Time je želela da pokaže da je pandemija ostavila pustoš u svačijem životu. Zatim je objavila sliku iz filma "Wild" gde se totalno "slama" i plače zbog svega što se događa.

 Na ovoj objavi je prikupila preko 1,3 miliona lajkova, fotografiju su komentarisale glumica Gvinet Paltrou, Natali Portman i voditeljka Opra Vinfri.

Izazovu su se priključile Kara Delevinj, Kejt Bekinsejl, Keri Vašington, Dženifer Garner, Sofija Vergara i mnoge druge dame.

 
 
 
View this post on Instagram
Ayyy I don’t even want to know what October will look like 😳 @reesewitherspoon #2020ChallengeA post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Ponosna Riz se zahvalila svojim prijateljima na humoru i trudu da isprate izazov, pa je napisala:

- Svi ste tako dobri, hvala vam na smehu - napisala je oduševljena glumica.

Video: Ona je najuspešnija mama Holivuda

(I.T.)

 

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA