Kajli Džener kao divlja mačka u novom spotu Kardi Bi i devojke koju su upucali u obe noge

Rijaliti zvezda Kajli Džener se pojavila u muzičkom spotu za pesmu "WAP" reperke Kardi Bi i Megan D Stalion

  • 0
2020 Pre-Grammy Gala And Salute To Industry - Arrivals Kardi Bi; Foto: Tanjug/AP

Reperka Kardi Bi (27) je objavila novi spot za pesmu "WAP" u kojoj je muzičke snage udružila sa reperkom Megan D Stalion (25), koja je nedavno upucana u obe noge, a počasni gost u spotu im je bila influenserka Kajli Džener (22).

Kardi Bi se vratila i dovela svoje prijatelje u spot. Prošlo je dve godine od kako je izbacila poslednji album "Invasion Of Privacy" i godinu dana otkako je objavila njen poslednji singl.

Ona je napravila muzičku saradnju sa koleginicom Megan, na oduševljenje svih fanova, a sve to pre nego što je reperka u usponu upucana iz pištolja i zadobila prostrelne rane.

Ona je podigla svoj stil na sledeći nivo, muzički spot obiluje modernim kombinacijama i često su se presvlačile. Dinamični duo je započeo spot u roze i žutom kombinezonu, dok se Kajli pojavila u bodiju sa leopard printom i izgledala je veoma zavodljivo.

- Samo sam fokusirana na izbacivcanje svog albuma, to je jedino što mi je u mislima 24/7h. Fokusiram se samo na to - rekla je Kardi Bi.

Podsetimo, Megan je učestvovala u incidentu 12. jula ove godine, kada je pretrpela višestruke prostrelne rane kroz obe noge, koje joj je pištoljem zadao nepoznati napadač. Nedelju dana nakon pucnjave, Megan je na Instagramu uživo govorila o incidentu, pa rekla:

-Nisam zaslužila da me upucaju, hvala Bogu pa meci nisu zakačili kost ili tetive - zaiključila je Megan.

Video: Kardi Bi pokazala kako njen stomak zaista izgleda iako ima pločice

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA