≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prelepa Tina Kunaki pokazala strije na guzi, ali i dalje je savršeno zgodna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuska manekenka i supruga slavnog glumca Vensana Kasela je na odmoru na Mikonosu

  • 6
Tina Kunaki, Vensan Kasel

Tina Kunaki i Vensan Kasel; Foto: Tanjug/AP

Francuska manekenka Tina Kunaki (23) i supruga slavnog glumca Vensana Kasela (53) je uslikana na plaži na Mikonosu, a tom prilikom je pokazala savršenu figuru, ali i strije na guzi.

Ona je udata za Vensana od 2018. godine i s njim ima 16-mesečnu bebu Amazon, a izgleda da je veoma srećna i zadovoljna i svojim poslovnim uspehom.

Tina Kunaki je izgledala prelepo u četvrtak popodne dok je upijala zrake sunca na grčkom ostrvu Mikonos.

Pokazala je svoju fenomenalnu figuru u belom kupaćem koji ističe grudi i zelenom donjem delu bikinija, koji joj je naglasio uske bokove i manekensku figuru.

Tom prilikom joj se video savršeno zategnut stomak, iako je pre skoro godinu i po dana rodila bebu. Duga kovrdžava kosa joj je padala niz leđa, pre nego što je pokvasila kada je zaronila u prelepo, čisto more.

Ona je šetala pored vode kada ju je jedan od njenih drugara gurnuo u more i tom prilikom su joj se videle strije na guzi. Iako je mršava, Tina ima "problem" koji imaju i druge žene širom sveta. 

Ona je zatim izašla na obalu i stavila bež kačket na glavu, kao i vintidž bele naočare za sunce. Nakon što je nekoliko sati provela na plaži, Tina je uslikana kako se vraća na jahtu na kojoj je usidrena poslednjih nekoliko dana, a tom prilikom se presvukla u žuti bikini.

Nije skidala osmeh sa lica i vidi se da je ispunjena i srećna, a nedavno je radila i prvu reviju na otvorenom, na polju žita, koji je priredio brend "Jacquemus".

Video: Kako preboleti najlepšu ženu na svetu? Vensan Kasel kaže lako

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ema

    8. avgust 2020 | 00:09

    Pa sta? Sad su i strije problem?

  • Nenad

    8. avgust 2020 | 10:22

    Kako me nervira ovaj Vensan Kasel! Prvo Monika, pa sad ovaj slatkis. Salim se. Svaka cast na izboru. Vecina muskaraca moze samo da mu zavidi...

  • xxx

    8. avgust 2020 | 09:00

    Ne znam samo sta ce joj onaj cikics kod toliko zgodnih vrsnjaka? Mozda lova i slava hehehehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA