≫ 

"Influenser iz pakla" traži asistenta koji treba da ispuni nemoguće uslove

Influenser iz Los Anđelesa je objavio na oglasu da traži asistenta, a zatim je taj oglas brzo uklonio sa interneta, kadnakon što je postao predmet šale

  • 1
kompjuter, mobilni telefon, posao, laptop Ovakvog asistenta skoro pa da je nemoguće naći, Foto: Pixabay

Popularni influenser iz Los Anđelesa, koji na Instagramu ima oko 10 miliona pratilaca, nedavno je objavio oglas za posao ličnog asistenta, ali nije očekivao da će zbog njegovih bizarnih zahteva u oglasu postati predmet šale na internetu.

Iako je influenser brzo izbrisao svoj oglas, zahvaljujući skrinšotovima isti postao je viralan, ali bez navođenja njegovog imena. Zahtevi koje traži od svog budućeg asistenta je nemoguće ispuniti i narušavaju sva lična prava, pa su ljudi počeli da ga ismevaju.

Ko želi da postane lični pomoćnik ovog influensera na određeno vreme, moraće da svakodnevno ispuniti brojne zadatke.

Između ostalog to uključuje boravak u njegovom objektu oko osam sati dnevno, čišćenje, kuvanje, komunikaciju s producentom, urednikom, menadžerom, stilistima, službama hemijskog čišćenja i prijateljima.

Takođe, influenser zahteva dostupnost 24/7, i traži da asistent drži sve emocije i svoj privatni život što dalje od posla. Od asistenta se očekuje da sve vreme bude s klijentom, spreman da odradi više zadataka u isto vreme.

Influenser zahteva da ga asistent svakog dana budi s rasporedom, kafom i drugim potrepštinama.

Asistent mora neprestano da komunicira s modnim kreatorima, da upravlja profilima na društvenim mrežama, da pomaže u videoprojektima i zakazuje ​​putovanja.

Mora da živi 40-60 minuta udaljen od Los Anđelesa, da ima automobil i da vozi influensera bilo gde u bilo koje doba dana. Uvek mora da bude miran, profesionalan i tih.

Dozvoljeno mu je samo nekoliko slobodnih dana, s tim da mora uvek da bude spreman za put u inostranstvo.I sve to za 25 do 30 dolara na sat.

"Pre bih umrla nego sve ovo radila svaki dan", "Ovo zvuči puno više iscrpljujuće nego odgajanje mojih troje dece", "Ovde su sva radnička prava prekršena", "I sve to za tako malo novca", samo su neki od komentara na ovaj oglas.

Video: Novinarka i influenserka folirala da pomaže ljudima samo zbog instagrama pa dobila otkaz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    8. avgust 2020 | 19:20

    Hoće neki vranjanac iz Srbije, ionako ih je pun Beograd, kad mogu ovde za 25000-30000, mogu i tamo ipak je to LA batoo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA