≫ 

Neopisivo zgodna Nikol na snimku koji ćete neprestano vraćati

Kad jedna od najzgodnijih žena na svetu ovako počasti fanove...

  • 26

Neopisivo zgodna Nikol Šerzinger (42), iako je prešla četrdesetu, i te kako ima zavidnu liniju na kojoj joj i duplo mlađe devojke mogu pozavideti. Pogotovo kada svet ovako počasti vrelim plesom.

Dok se uvijala, video se svaki deo zategnutog tela Nikol Šerzinger, na kojem vredno radi gotovo ceo život trenirajući i baveći se plesom.

U crnom kupaćem Nikol je zamešala kukovima, istakla trbšnjake, zategnute butine, a na kraju počastila sve i savršenom zadnjicom u tanga donjem delu.

I sigurni smo da nećete samo jednom gledati ovako vrelu, zgodnu i seksi Nikol...

Napomenućemo i da je Nikol nedavno priznala kako se ranije nosila sa nedostatkom samopouzdanja, ali zato je, nakon godina uloženog truda, i te kako dostojna pokazivanja svog tela.

Veći deo svog života borila sam se sa demonima nesigurnosti, poremećajima ishrane, samopoštovanjem i uvek se osećam kao da se jednostavno ne uklapam u ovaj ludi svet. Ali sada shvatam da me je Bog stvorio da se izdignem iz svega i stvorim novi svet - napisala je tada u objavi na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    8. avgust 2020 | 09:47

    Ovo nije riba , ovo je ribetina 😅 jos 42 godins , savrseno

  • Гаргамел

    8. avgust 2020 | 08:46

    Биолошки сат откуцава и док она ђуска други стварају породицу. Кад схвати шта је смисао живота нит ће је неко хтети нит ће моћи родити ... а живот прошао у забављању народа као да је дворска луда.

  • Johan

    8. avgust 2020 | 09:41

    I tata bi sine držao za njene obline

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA