≫ 

Sajmon Kauel pao sa električnog bicikla i povredio kičmu, prebačen u bolnicu zbog operacije

Sa Sajmonom u njegovoj vili u Los Anđelesu, gde se incident dogodio, bila je njegova porodica

  • 3
Simon Cowell, Sajmon Kauel Foto: Profimedia/Matrixmedia/Matrix

Idejni tvorec i član žirija emisije "X Faktor" Sajmon Kauel (60) hitno je prebačen u bolnicu u subotu uveče, 8. avgusta, zbog operacije, nakon nezgode koja mu se dogodila.

Sajmon je testirao električni bicikl u dvorišu svoje vile u Malibuu, a nezgoda se dogodila kada je on iznenada pao i povredio kičmu, navode strani mediji.

Slomio je kičmu i u subotu poslepodne mu je zakazana operacija - rekao je izvor i dodao da je u tom trenutku sa Kauelom bila njegova porodica.

Sajmon je redovno koristio električni bicikl zahvaljujući kojem je prošle godine izgubio oko 27 kilograma. Zbog trenutne situacije sa korona virusom, Kauel se okrenuo vežbanju kod kuće, uz korigovanu ishranu i promenu stila života.

Sajmon je period izolacije bio sa svojom devojkom Lauren Silverman i njihovim naslednikom Erikom (6), kao i njenim sinom Adamom (14), kojeg ima sa bivšim partnerom, koji su bili u vili u trenutku nazgode.

Podsećamo, nedavno je u javnost isplivalo da Sajmon prodaje svoju kuću u Malibuu, gde se incident dogodio, koja je vredna skoro 20 miliona evra i ima šest spavaćih soba, bazen, teretanu, spa centar i bioskop, kao i veliko dvorište.

Video: Sajmon Kauel konačno smekšao: Takmičarki rekao da je želi za snajku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    9. avgust 2020 | 12:08

    A kako se mrsavi vozeći el.bicikli?

  • Jedan

    9. avgust 2020 | 14:37

    Jako iritantna tip.....umišljen .......a kako je pao? Pa ipak čovek ima 60godina,opteretio se sa opterećenjem PREVIŠE a neće da prizna!!! Pobogu,pa on je BAJA...., ali.....iako je izgurao težinu vežbe voljom,nisu izdržale njegove noge......preterao je,te se zateturao i kao ,-60to godišnjak nije mogao da refleksno odreaguje kako je trebalo,te se nezgodno (iscrpljen,) sručio!!¡!!!! tj. Pao bez i da je mogao da pazi reflexno KAKO PADA SA TRENAZNOG električnog bicikla. Ali takvim nadobudnim i bez moz.a.....egoistima,to i mora da se desi.Hoce da izgleda na 40godina, skinuo 37kg!!!!!!,ako.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA