≫ 

Više od milion pregleda za Džejsona Derula koji palicom "izbija zub" Vilu Smitu

Mlada muzička zvezda Džejson Derulo je zvezda "Tik Tok" aplikacije, a sada mu se u snimanju video snimaka pridružio i Vil Smit

  • 0

Muzičar i 30-godišnja zvezda "Tik Tok-a" Džejson Derulo (30) je objavio video snimak u kom sa glumcem Vilom Smitom (51) igra golf i izbija mu zub.

Naime, reč je o video snimku šaljivog karaktera, kakve Džejson često objavljuje na društvenim mrežama, a ovog puta pridružio mu se i holivudski miljenik.

Na početku video snimka Vil objašnjava Džejsonu kako da igra drži palicu i kako da udari lopticu, a tom prilikom je Džejson zamahnuo u nazad i navodno mu izbio zub iz vilice, nakon čega je glumac pao na pod i u kameru pokazao "polomljen zub".

Zatim se Vil vraća i udara lopticu direktno u Derula, kako bi mu se "osvetio", a tom prilikom pevač vrišti.

Reč je o kompjuterski obrađenom snimku, pa Vil izgleda kao da su mu polomljeni prednji zubi, iako svi pratioci uglavnom znaju da je reč o šali.

Na društvenoj mreži Instagram ovaj video snimak je pregledan skoro milion puta, ima preko 215.000 lajkova i bezbroj komentara njihovih fanova.

"Ok šta se stvarno desilo sa njegovim zubima?", "Užas, osetio sam taj bol i preko ekrana", "Stavi led na to", bili su samo neki od komentara obožavatelja koji su poverovali u šalu.

Video: Džejson Derulo i Džena Frumes u ludačkom karantinu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA