≫ 

Kardi Bi stala u odbranu Kajli Džener nakon peticije da se milijarderka izbaci iz spota

Reperka Kardi Bi je odbranila svoju prijateljicu Kajli Džener koja se pojavila u njenom spotu kao gost

  • 0
Cardi B, Megan Thee Stallion Kardi Bi; Printskrin: Youtube/Cardi B

Američka reperka Kardi Bi (27) je odbranila svoju odluku da ubaci rijaliti zvezdu i influenserku Kajli Džener (22) u svoj muzički spot za pesmu "WAP", koju je nedavno objavila na svim muzičkim platformama.

Nakon što je muzički spot objavljen, mnogi fanovi su izrazili svoje utiske i mišljenje o tome što je Kajli bila u spotu poznate reperke.

Naime, oni su upoređivali Kajli i američku pevačicu Normani, koja je takođe u spotu, pa su pravili razliku između njihovih uloga u spotu.

Neki su čak pisali peticiju da se Kajli izbaci iz spota, pa su komentarisali:

- Normani je sve uradila u spotu, Kajli je samo prošetala i otvorila vrata. Ako to nije pokazatelj da "crna žena" treba većinu stvari da uradi...

A Zatim je Kardi Bi bez dlake na jeziku odgovorila na negativan komentar i odbranila svoju prijateljicu:

- Normani je jedna od najboljih ženskih umetnica, koja igra tako dobro da izgleda da će joj otpasti d*pe. Zašto bi ona otvorila vrata? Kakvog to ima smisla? Najbolji deo pesme je ritam koji te tera da mešaš guzom – započela je Kardi.

- Ne radi se sve o nekoj trci. Postoje i bitniji problemi u svetu, ponavljam - ovo nije takmičenje između dve žene – dodala je ona.

Zatim je odgovorila na pitanje zbog čega je influenserka Kajli u njenom spotu:

- Zašto sam stavila Kajli u spot? Ona je tretirala moju sestru i ćerku veoma lepo na rođendanu njene ćerke. Trevis i Set su veoma bliski prijatelji, a Kris Džener mi je davala određene poslovne savete i njen muž je veoma blizak sa mojim.

Video: Haos! Američka rep zvezda gađala koleginicu sandalom, izbacili je sa žurke pocepanu i sa čvorugom na glavi

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA