≫ 

Porodila se ćerka Arnolda Švarcenegera! Ponosni deda kaže da zbog gena ima neverovatne moći

Rodila se beba poznatog para za koju deda Arnold ističe da ima neverovatne gene

  • 1
Katherine Schwarzenegger,  Chris Pratt, Ketrin Švarceneger, Kris Prat

Ketrin Švarceneger i Kris Prat; Foto: Profimedia/JOSH/MEGA / The Mega Agency

Ćerka čuvenog akcionog snagatora Arnolda Švarcenegera (73) i spisateljica Ketrin Švarceneger (30) je sa glumcem Krisom Pratom (41) dobila prvo zajedničko dete prošle nedelje, potvrdio je njen brat Patrik Švarceneger (26).

Naime, Patrik je viđen u Santa Barbari, dok je nosio poklon sa roze mašnicom, pa je rekao:

- Odlično su. Kupio sam joj mali poklon - rekao je glumac za strane medije.

S obzirom da je poklon imao roze mašnicu, mnogi pretpostavljaju da se rodila devojčica.

Ketrin se porodila u bolnici "St. John's" u Santa Monici, a ispred bolnice je viđen i automobil njenog muža Krisa u petak popodne.

Malo kasnije, njena porodica, otac Arnold Švarceneger i majka Marija Šriver su uslikani u Krisovoj kući. Pridružili su im se i sestra Kristina, kao i brat Kristofer i svi su se veselili i proslavljali rođenje bebe. 

Proslava je bila skromna, u okviru porodice, jer je u Kaliforniji i dalje na snazi zabrana okupljanja većeg broja ljudi zbog pandemije korona virusa.

Podsetimo, Ketrin i Krisu su se venčali u junu 2019. godine na intimnoj ceremoniji u Montesitu. Krili su trudnoću prva četiri meseca, a njihova porodica je bila presrećna zbog prinove:

- Svi su jako srećni zbog toga. Znali su od ulaska u vezu da žele da imaju zajedničku decu i to im je bilo veoma važno, tako da ih je ta vest oduševila - rekao je prijatelj blizak porodici.

- Razmisli o ovome na sekundu... u ovo su uključeni geni tri različite porodice. Tu su porodice Kenedi, Švarceneger i Prat. Možemo da uradimo bilo šta. Možemo rešiti i kubansku raketnu krizu. Možemo da treniramo dinosauruse. Razmisli o tome - rekao je oduševljeni glumac u emisiji Džimija Felona.

- Jako sam ponosna na nju. Očito je da su ona i Kris super par - rekla je njena majka Marija Šriver.

Video: Terminator trenira uz neprikosnoveno društvo

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma

    11. avgust 2020 | 06:17

    Arnolde da nije bilo steroida bio bi ti kao i ja niko i nista tako sto se tice tvojih gena pogledaj malo oko sebe pravo u svoju djecu bice ti sve jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA