≫ 

"Da vam pokažem šta radi COVID-19": Potresan snimak Alise Milano, gubi kosu nakon korona virusa

Glumica je objavila video snimak u kom je pokazala šta se dešava sa njenom kosom nakon češljanja

  • 11

Holivudska glumica Alisa Milano (47) je u video snimku na društvenim mrežama pokazala koje posledice ima nakon što se posle skoro četiri meseca izlečila od korona virusa. 

Naime, glumica koja se proslavila ulogom Fibi u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Čari", je u nedelju objavila video snimak u kom se češlja, a zatim je pokazala koje posledice ima nakon što se izlečila od virusa.

Ona je počela da se češlja četkom na kojoj nije bilo dlaka, a kada ju je nekoliko puta provukla kroz mokru kosu, snimila je koliko dlaka joj opadne nakon samo jednog češljanja, pa je rekla:

- Da vam pokažem šta Covid-19 radi vašoj kosi. Molim vas, shvatite virus ozbiljno i nosite masku - napisala je popularna glumica ispod video snimka, u kom joj je opala šaka kose s glave. 

Ovaj kratki video klip je pregledan preko 870.000 puta i ima skoro 100.000 lajkova.

Podsetimo, glumica je krajem prošle nedelje objavila da je bila zaražena korona virusom i da se s tom bolešću borila skoro četiri meseca.

- Mislila sam da umirem. Nikad nisam bila ovoliko bolesna. Imala sam osećaj da mi slon sedi na grudima - pojasnila je glumica ispod fotografije na kojoj je priključena na respirator.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA