≫ 

Antonio Banderas (60) pozitivan na korona virus: "Nadam se da ću se izlečiti..."

Slavni španski glumac danas, 10. avgusta, puni 60 godina, a svoj rođendan mora da provede u karantinu

  • 3

Hose Antonio Domingez Bandera, poznatiji kao Antonio Banderas (60) danas 10. avgusta proslavlja svoj 60. rođendan, a istog dana je otkrio da je pozitiva na korona virus koji hara svetom.

Naime, slavni glumac se oglasio na Tviteru i rekao:

- Želim da obelodanim da sam danas primoran da proslavim svoj 60. rođendan u karantinu, nakon što sam otkrio da sam pozitivan na COVID-19 - započeo je on.

- Dodao bih da se relativno dobro osećam, samo sam malo umorniji nego inače i uveren sam da ću se oporaviti što je pre moguće - dodao je slavni glumac.

- Nadam se da ću se izlečiti od upale koja je zahvatila mnoge ljude širom planete – napisao je Antonio.

- Iskoristiću ovu izolaciju da čitam, pišem, odmaram i nastavim da pravim planove, kako bih pronašao svrhu u svojim 60-im godinama, u koje sam ušao pun želje i entuzijazma. Veliki zagrljaj za sve - zaključio je glumac.

Podsetimo, glumac koji se proslavio ulogama u filmovima "Desperado", "Deca špijuni" i "Zoro" iza sebe ima dva braka, a sa Melani Grifin je dobio ćerku Stelu koja ima 23 godine i takođe se bavi glumom.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA