Brushalter nema, a dole nosi jedva vidljive tange koje je namestila tako da svaki frajer odlepi!

Slavna manekenka se fotografisala bez brushaltera i u ultra tankim, providnim tangama

  • 4
Bella Hadid, Bela Hadid Bela Hadid; Foto: Profimedia/TheImageDirect.com/The Image Direct

Američka manekenka Bela Hadid (23) se ponovo bavi manekenstvom nakon višemesečne pauze i karantina u kome je provela nekoliko meseci, tokom pandemije korona virusa koja hara svetom.

Naime, Bela je u nedelju uveče objavila niz fotografija na kojima pozira u beloj majici i pantalonama, a tom prilikom je majicu vezala ispod grudi, pa je otkrila savršene trbušnjake i isklesano telo. 

Ona je ispod pantalona nosila tanki donji veš, tačnije providne tange koje je navukla iznad kukova, pa je tako još više istakla svoj seksipil i "bezobrazluk".

Ispod majice nije imala brushalter, grudi su joj se ocrtavale i malo toga je ostavila mašti. Ona se slikala u bekstejdžu nakon fotošutinga koji je odradila za jednu modnu kuću, a istakla je svoje obline i najbolje poze.

Inače, Bela se nedavno vratila iz Pensilvanije, gde je sa svojom majkom Jolandom bila u izolaciji na farmi.

Podsetimo, čim se vratila u Njujork ona je pokazala srednji prst njujorškim policajcima, jer nisu nosili zaštitne maske na licu, zbog čega su potencijalni prenosioci korona virusa.

Manekenka je objavila niz fotografija iz "Velike jabuke", uključujući i jednu na kojoj pokazuje srednji prst policajacima koji stoje iza nje, a ne održavaju socijalnu distancu, niti nose maske koje su obavezne tokom pandemije Covida-19.

-Nosite zaštitne maske! Hej, policajci iz Njujorka, maske su za sigurnost svih nas, ne samo vašu - dodala je ona.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA