Ćerka Toma Kruza ponovo fantastično stilizovana za svoje godine: Najveći uzor joj je lepa majka

Suri Kruz je nova modna ikona, tvrde obožavatelji širom sveta

  • 4
Katie Holmes, ćerka Suri Cruise, Suri Kruz Suri Kruz i Kejti Holms; Foto: Profimedia

Ćerka holivudskih glumaca Toma Kruza (58) i Kejti Holms, Suri Kruz (14) je uslikana na ulicama Njujorka u pantalonama sa leopard dezenom i još jednom je dokazala da je nova modna ikona. 

Naime, ona je uslikana u savršenoj odevnoj kombinaciji za devojčice, dok je išla s prijateljima u supermarket na Menhetnu i  izgledala je veoma elegantno.

Suri je obukla pantalone sa zelenim leopard šarama, sivu majicu i japanke u zelenoj boji. Tom prilikom je nosila tešku torbu u koju je stavila sve namirnice, dok je nosila zaštitnu masku na licu, a dugu kosu je pustila preko ramena.

Suri deluje veoma ozbiljno i odgovorno za svoje godine i u poslednjih nekoliko meseci je uvek viđena sa maskom na licu, što znači da se konstantno štiti od korona virusa, koji hara svetom i da je veoma svesna problema koji je zadesio celu planetu.

- Suri Kruz je nova modna ikona - tvrde obožavatelji.

Fanovi kažu da je uvek veoma lepo stilizovana, po uzoru na svoju majku Kejti, koja je nekoliko puta proglašena za najbolje odevenu glumicu u Holivudu.

Podsetimo, Surin otac Tom Kruz (57) već godinama ima loš odnos sa svojom ćerkom, još od kako se razveo od njene majke 2012. godine.

 Tom već osam godina nije video svoju ćerku, iako je imao pravo da provede 10 dana mesečno sa njom, a navodni razlog jeste taj što Suri ne pripada Sajentološkoj školi, čiji je on član.

Glumac je sve vreme svojoj ćerki slao pisma, koja je njena majka Kejti skrivala od nje i želela da ih pokaže kada devojčica još malo poraste, ali u izmenjenoj verziji, po savetu advokata.

Procurila je vest da je Suri nedavno pronašla pisma pisma svog oca kod Kejtinih roditelja u kući u Ohaju. Suri je, dok je čitala pisma, sve vreme plakala, a sada je ponovo u kontaktu sa ocem nakon tolikih godina. Strani mediji prenose da će Suri leto provesti sa ocem u Sajentološkoj zajednici u Londonu.

Video: Kejti Holms tek sada otkrila kako joj je bilo posle razvoda od Toma Kruza

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    11. avgust 2020 | 20:20

    Oni je oblače apa-drapa od rođenja. Koji crni stil... Većina odeće liči na pidžame. Setimo se samo onih nakaznih bebi cipelica sa štiklama.

  • Ana

    11. avgust 2020 | 19:39

    Ćale joj jeste lep i faca al keva ništa od toga..

  • Anika

    12. avgust 2020 | 10:40

    Obučena kao sa buvljaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA