≫ 

Slavni Trini Lopez umro od korona virusa

Pevač je preminuo 11. avgusta 2020. godine

  • 2
Trini Lopez Trini Lopez; Foto: Tanjug/AP

Čuveni američki pevač Trini Lopez umro je 11. avgusta 2020. godine, u 83. godini života, od korona virusa.

Autor pesama "If I Had Hammer" i "Lemon Tree" koje su bile hitovi 60-godina, kao i glumac koji se proslavio u filmu "The Dirty Dozen" je preminuo od posledica korona virusa.

Vest je potvrdio njegov tekstopisac i poslovni partner Džo Čavira, koji je govorio za američke medije. Ovaj duo je nedavno snimio pesmu "If By Now" koja je imala za cilj da pomogne bankama hrane tokom pandemije korona virusa.

- On je umro od nečega protiv čega je pokušavao da se bori – rekao je Čavira. Od slavnog muzičara se oprostio i Dejv Grol iz bedna "Foo Fighters" i napisao je na Tviteru:

- Danas je svet nažalost izgubio još jednu legendu, Trinija Lopeza. Trini ne samo da je ostavio prelepu muzičku baštinu, već je i nesvesno pomogao da se oblikuje zvuk "Foo Fighters-a" - započeo je on na Tviteru.

- Svaki album koji smo ikada snimili, od prvog do poslednjeg, snimljen je uz moju crvenu gitaru koju je potpisao Trini Lopez. To je zvuk našeg benda i moj najcenjeniji predmet koji posedujem još od 1992. godine kada sam je kupio. Hvala Trini na svim Vašim doprinosima -  dodao je on. 

- Nedostajaćeš mnogima, bićeš zapamćen od svih. Počivaj u miru - zaključio je Dejv.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    12. avgust 2020 | 18:30

    Umro od starosti, ali sto da se ne doda malo na statistiku!

  • Auu

    12. avgust 2020 | 19:58

    Sad ce njegovi da izlaze i da se bune zbog lazne informacije😂😂🤣🤣😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA