Ćerka Sindi Kraford se ne razdvaja od slavne manekenke, ni nakon priča da su u tajnoj vezi

Kara i Kaja se ne obaziru na tračeve obožavatelja

  • 0
Kaia Gerber Kara Delevinj i Kaja Gerber; Foto: Instagram/Kaia Gerber

Slavne manekenke Kara Delevinj (28) i Kaja Gerber (18) su uslikane dok su zajedno trenirale i pripremale svoja tela za predstojeću modnu sezonu, a uopšte se ne obaziru na komentare obožavatelja da su u vezi.

Naime, manekenke se već neko vreme relaksiraju u Los Anđelesu nakon što je grad potpuno zatvoren za modnu industriju tokom pandemije korona virusa.

Kaja Gerber se pridružila svojoj koleginici Kari Delevinj na treningu u utorak popodne, samo dan pre Karinog 28. rođendana.

Naime, Kara Delevinj je rođena 12. avgusta 1992. godine, a ono što je poznato jeste da je manekenka biseksualka - odnosno voli i muškarce i žene, pa su krenuli tračevi da su Kaja i Kara nešto više od drugarica.

Obe dame su bile u sportskoj odeći, nosile su helanke sa visokim strukom i udobne patike.

Kaja je nosila sivu odevnu kombinaciju, dok je imala bele patike. 18-godišnjakinja je vezala samo gornji deo kose u rep dok je donji pustila niz ramena.

Kara je nosila crnu odevnu kombinaciju i crne patike, dok je sve uklopila uz bele čarape. Obe devojke su otkrile svoja sveža lica lica bez šminke, a za hidrataciju su non stop pile vodu.

Nakon treninga su se zajedno odvezle Karinim luksuznim automobilu marke "Audi" u nepoznatom pravcu, a glavno pitanje je kako Kajina majka Sindi Kraford reaguje na njihovo druženje.

Poznato je da je upravo Sindi ta koja je rasturila Kajinu prethodnu vezu sa komičarem Pitom Dejvidsonom, a s obzirom i da je Kara od nedavno singl, fanovi veruju da je slavna majka još više zabrinuta zbog ovog prijateljstva.

Video: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA