Starleta ponovo pokazala horor vilicu i zgadila ljudima dan: Prestani, muka nam je! Zašto ovo radiš?

Engleska starleta je u novom video snimku na Jutjubu pokazala kako izgledaju njeni isturpijani zubi bez navalaka koje je stavljala u Turskoj

  • 2
Katie Price, Keti Prajs Kejti Prajs; Foto: Instagram/katieprice

Britanska starleta Kejti Prajs (42) je objavila novi video snimak na Jutjubu sa putovanja u Turskoj, gde je uradila nove navlake na zubima i pokazala kako izgleda taj stomatološki proces.

Naime, starleta ne prestaje da šokira svoje pratioce i ovom prilikom je snimila ceo postupak stavljanja novih zuba.

Ona je sa svojim novim dečkom Karlom Vudsom otišla u zubarsku kliniku u Turskoj kako bi im stavili nove vinire. Viniri su tanke ploče koje se u stomatologiji koriste za pokrivanje oštećenih zuba, koji su ispod njih isturpijani i izgledaju kao iglice.

Kejti je prvi put stavila navlake 2017. godine, a sada je odlučila da ih obnovi. Ona je priznala da se oseća omamljeno na stomatološkoj stolici, pa se našalila na račun svojih zuba:

- Dobro se osećam, samo sam ukočena. Izgledam kao nešto iz Džejms Bonda, kao čovek s metalnim zubima - rekla je starleta i nasmejala se.

"Prestani, muka nam je", "Molim te, stavi zube i nikada više ovo ne pokazuj", "Zašto ovo radiš?", "Okej, upravo mi se zgadio dan", "Lepa si žena, čemu ovo?", neki su od komentara.

Kasnije je dodirnula usne i lice i priznala da na licu uopšte nema nikakav osećaj, a fanovi su se pitali da li je to od anestezije ili od botoksa, koji godinama ubrizgava u lice.

Podsetimo, Kejti je nedavno u Turskoj slomila oba stopala i završila u hitnoj pomoći, a morala je na hitnu operaciju nakon koje neće moći da hoda tri do šest meseci.

Naime, Prajsova je skakala sa zida i slomila pete na oba stopala i sad je čekaju meseci agonije.

- Da, istina je da sam slomila stopala. Moram oba da operišem i ugradiće mi šipke, pa neću moći da hodam tri do šest meseci - napisala je Kejti na svom Instagramu.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA