Glumica otkrila surovi plan Toma Kruza: Čeka jednu stvar da bi ćerku uveo u Sajentologiju

Lija Remini iznela je šokantne detalje koje je navodno saznala još dok je bila član sajentološke crkve

  • 3
Leah Remini, Lija Remini Lija Remini; Foto: Guliver/Getty Images/Amy Sussman

Bivša pripadnica Sajentološke škole, glumica i aktivistkinja Lija Remini (50) je komentarisala odnos holivudskog glumca Toma Kruza (58) sa svojom 14-godišnjom ćerkom Suri Kruz, koju je dobio u braku s koleginicom Kejti Holms (41).

Naime, slavna glumica je iznela šokantne tvrdnje i ispovest je započela rečima:

- Sajentologija smatra da je Kejti supresivna osoba i neprijatelj i zato Tom veruje, kao i svi sajentolozi, da on ne može biti povezan sa Suri dok se devojčica malo ne odvoji od majke - rekla je Lija.

- Sigurna sam da je njegov glavni plan da sačeka da Suri poraste kako bi je namamio u Sajentologiju i dalje od svoje majke - dodala je ona.

- Kejti sam poznavala kada je bila u Sajentologij i izgledalo je da je veoma prisutna u Tomovom svetu, ali kako je vreme prolazilo, razumela sam zbog čega je uradila sve ovo kako bi zaštitila svoju ćerku. Pretpostavljam da postoji neka vrsta sporazuma da zaštiti svoje dete - dodala je.

Lija je otkrila da je "veoma ponosna" na Kejti zato što je ćerku izvukla iz okruženja koje bi potencijalno bilo veoma toksično i opasno ne samo za Suri, već i za njihov odnos.

Podsetimo, Lija je bila član sajentologije do 2013. godine, dok je u svetu poznatih Tom Kruz i dalje njihov najverniji pripadnik.

Video: Kejti Holms tek sada otkrila kako joj je bilo posle razvoda od Toma Kruza

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA