≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznati preljubnik dobio 6. dete? Svi pričaju da ga je odala stvar koju je nosio u rukama

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zgodni britanski glumac je uslikan dok je nosio tortu i u šmekerskom izdanju prošetao po gradu

  • 1
Džud Lou Džud Lou; Foto: Profimedia

Engleski glumac Džud Lou (47) i njegova supruga, psiholog Filipa Koan (33) su se venčali 2019. godine nakon četiri godine veze, a glumac koji iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost, sada čeka šesto dete.

Naime, Džud Lou je uslikan kako ponosno nosi tortu sa roze svećicama samo nekoliko nedelja nakon što je njegova žena Filipa viđena u 9. mesecu trudnoće.

Spekuliše se i da se Filipa porodila, te da je roze torta namenjena upravo za proslavu.

Zgodni glumac koji već ima petoro dece je nosio zaštitnu masku na licu, belu majicu, preko koje je nosio plavu košulju i bež pantalone. Na očima je imao naočare za sunce, a jednu ruku je držao u džepu i izgledao je fantastično.

Lou će ovo biti šesto dete, nakon što je dobio petoro dece s prethodne tri partnerke. On ističe da je apsolutno spreman da ima još više dece.

Volim ih, zašto ne? Jako sam srećan što imam priliku da imam dete s nekim koga volim. Ideja o prinovi je i više nego predivna - rekao je glumac.

Džud i Filipa su se venčali prošle godine u aprilu, a imali su intimno venčanje u Londonu. Par je odlučio da izbegne holivudski popis gostiju, pa je pozvao samo najbliže prijatelje i porodicu kada su se venčali u Gradskoj opštini "Old Marylebone".


Filipa je psiholog s doktoratom i vodi sopstvenu konsultantsku firmu. Venčanje je tada mnoge iznenadilo s obzirom da se prethodno nagađalo da planiraju da se venčaju u Francuskoj, u proleće okruženi prijateljima iz Holivuda.

Glumac je pre Filipe bio braku s glumicom i producentkinjom Sadi Frost (54), s kojom ima sinove Rafertija i Rudija, kao i ćerku Iris.

Nakon toga je bio u vezi s koleginicom Sijenom Miler (38), s kojom je bio veren, a onda ju prevario s tada 26-godišnjom dadiljom njegove dece Dejzi Rajt.

Glumac je ponovo iznenadio javnost kada je tokom snimanja filma ''Sherlock Holmes'' u Njujorku napravio dete konobarici Samanti Burke. Ubrzo je priznao očinstvo nad njihovom zajedničkom ćerkom Sofijom.

Poslednje od petoro dece, ćerku Adu, dobio je u kratkoj vezi s kantautorkom Ketrin Harding, koju je sreo u londonskom baru.

Nakon burnog ljubavnog života, čini se da je Lou konačno našao mir sa Filipom, a posebno je srećan zbog novog člana porodice.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA