≫ 

Keti Peri pokazala realnu sliku stomaka 5 dana nakon porođaja: Svaka čast na iskrenosti i hrabrosti

Pevačica se slikala u ogledalu i pokazala stomak, a tek što se porodila

  • 2
Keti Peri, Orlando Blum Keti Peri i Orlando Blum; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica i tekstopisac Keti Peri (35) se porodila prošle nedelje i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen verenik Orlando Blum (43) dali ime Dejzi Dove Blum, a sada je samo pet dana nakon porođaja pokazala kako izgleda njen stomak.

Naime, pevačica je na Instagram Storiju objavila fotografiju na kojoj pozira u donjem vešu i tom prilikom pokazala kako joj izgleda stomak samo nekoliko dana nakon što je rodila dete.

Keti se slikala u ogledalu i pozirala u gaćicama i grudnjaku, a onda je istakla da je iscrpljena. Slikala se bez šminke, s masnom kosom i izgledala je veoma bledo i umorno.

- Svaka čast na iskrenosti i hrabrosti, pokazuješ realnu sliku, tako je svima nama - komentarisala je jedna obožavateljka.

Lepa pevačica porodila se u sredu, 25. avgusta, a par je u poruci namenjenu UNICEF-u poslao prvu fotografiju bebe.

- Plutamo od ljubavi zbog sigurnog i zdravog rođenja naše ćerke - napisali su Keti i Orlando, naglasivši da znaju da nemaju svi, u ovo vreme, iste mogućnosti.

Istakli su da znaju da UNICEF čini sve što može da pomogne onima kojima je potrebno, pa su u ime rođenja ćerkice pripremili donaciju. Kako su naveli, sigurni su da njihova naslednica već ima veliko srce.

Podsetimo, Keti je u svom spotu za pesmu "Never Worn White" otkrila trudnički stomak početkom marta ove godine, a onda se našalila na Tviteru da više ne mora da uvlači stomak.

- Tako mi je drago što više ne moram da skrivam i uvlačim stomak ili da nosim sa sobom veliku torbu - rekla je tada pevačica.

Video: Keti Peri napisala pesmu ćerki: Nadam se da će biti jaka žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Satanisti

    2. septembar 2020 | 12:50

    Hoće i detetovu dušu dati iluminatima i đavolu kao svoju što je dala?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA