≫ 

Miljeniku žena je još uvek teško odoleti: Bon Džovi u 59. godini pokazao top formu i mišiće

Legendarni pevač je uslikan tokom trčanja u dobroj fizičkoj formi

  • 1
Džon Bon Džovi, Princ Hari Džon Bon Džovi; Foto: Tanjug/AP

Frontmen grupe "Bon Džovi", Džon Fensis Bondžovi Mlađi, poznatiji kao Džon Bon Džovi (58) je uslikan prilikom trčanja u Hemptonsu, a tom prilikom je pokazao da je još uvek u dobroj formi i da ima zategnute mišiće.

Nagrađivani muzičar je uslikan u sportskom izdanju, a paparaci mu nisu pokvarili raspoloženje, pa se sve vreme smejao dok je trčao.

Tom prilikom je obukao teget majicu bez rukava i teget šorts, dok je na glavi nosio sivi kačket, a obuo plave patike. U ovoj kombinaciji su mu bile primetne mišićave ruke i noge, kao i tetovaža na ramenu.

- Godinama sam radio vežbe na trakama za trčanje. Sada ću početi da se bavim jogom i uživaću u tome. Ja sam čovek 21. veka -  izjavio je legendarni pevač u jednom intervjuu.

Za vreme karantina tokom pandemije korona virusa priredio je virtuelni koncert, a uskoro bi trebalo da objavi svoj novi muzički album "Bon Džovi: 2020", koji fanovi širom sveta željno očekuju.

Podsetimo, slavni roker Džon Bon Džovi je tokom svoje uspešne karijere, koja traje skoro četiri decenije, zaradio mnogo novca, a milionsku cifru iskeširao je kako bi kupio sebi novu kuću.

Kupio je vilu u Palm Biču, a cela transakcija koštala je neverovatnih 43 miliona dolara.

Nova kuća Džona Bon Džovija ima pogled na okean, takođe sedam spavaćih soba i isto toliko kupatila. Unutra se nalazi prelepa trpezarija, velika i sređena kuhinja, soba za trening, lift, kao i vinski podrum sa kontolisanom temperaturom.

On je prethodno prodao svoju kuću koja se nalazi u blizini njegovog novog doma, i to za cifru od 20 miliona dolara.

Video: Mili: Upoznao sam Čolu u Sarajevu, bilo je to kao da sam upoznao Bon Džovija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA