≫ 

Irina Šajk pozirala sa ljubimcem, nema ko nije očaran njenim očima

Slavna manekenka je objavila fotografiju kojom je privukla lajkove svih ljubitelja životinja širom sveta

  • 2
Irina Šajk

Irina Šajk; Foto: Profimedia/Avalon Editorial

Slavna ruska manekenka i bivša verenica holivudskog glumca Bredlija Kupera (45), Irina Šajk (34) je objavila novu fotografiju na svom Instagram profilu kojom je privukla simpatije mnogih obožavalaca.

Naime, Irina na fotografiji pozira sa svojim ljubimcem, a u prvom planu su njene i oči njenog psa.

Ovom objavom je prikupila preko 435.000 lajkova i bezbroj pozitivnih komentara ljudi koji vole životinje.

"Najlepše oči", "Nedostajaćeš Kristijanu Ronaldu zauvek", "Lepota", "Bredli je glup što te je izgubio", "Imate istu boju očiju, oči nikada ne stare", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Podsetimo, zvezda filma "A Star Is Born" Bredli Kuper i supermodel Irina su bili zajedno od 2015. do 2019. godine, a imaju 3-godišnju ćerku Leu De Senu (3).

Izgledali su kao savršen holivudski par, on je bio nominovan za Oskara, a ona je bila Viktorijin anđeo, ali nakon što je prošlo četiri godine od početka veze par je raskinuo, a javnost još uvek ne zna pravi razlog.

Irina je pre Bredlija bila u vezi sa profesionalnim fudbalerom Kristijanom Ronaldom (35), dok je Bredli bio sa mnogim holivudskim lepoticama.

Kada je njihova ćerka Lea stigla na svet početkom 2017. godine, ova porodica je izgledala neverovatno srećno.

Postoje tračevi da tokom njihove veze ipak nije sve bilo sjajno, jer je Irina nekoliko puta uslikana uplakana, a sve vreme je govorila da je u pitanju prehlada i da joj zbog toga teku suze. Takođe, konstantni tračevi su kružili Holivudom da je Bredli paralelno bio u vezi sa pevačicom Lejdi Gagom (34), s kojom je glumio u filmu "A Star Is Born".

- Ne postoji šansa da su Gaga i Bredli bili zajedno. Oni su samo dobri prijatelji i razgovaraju često - rekao je izvor blizak njima.

Samo nekoliko meseci nakon što je Irina podržavala svog partnera dok je imao emotivan nastup sa Lejdi Gagom na dodeli Oskara 2019. godine, par se rastao, navodno zbog njegove preljube. Strani mediji su preneli da je manekenka ta koja je raskinula i da se iselila iz doma u kome su zajedno živeli.

Bredli je bio emotivno odsutan tokom dugog snimanja filma sa Gagom. Irina i on su pokušali da spasu vezu, ali nešto se promenilo - dodao je izvor.

Nedugo nakon raskida, u januaru ove godine, Irina je u jednom intervjuu rekla: "Teško je pronaći balans između toga da ste samohrana majka i poslovna žena. Verujte mi, postoje dani kada se probudim i pomislim: "Oh, Bože, ne znam šta da radim, raspadam se".

Manekenka je nedavno uslikana kako krišom izlalzi iz Bredlijevog stana u Njujorku, a juče kako se grli sa njim na sred ulice, a fanovi širom sveta se nadaju da je na pomolu pomirenje.

Video: Irina Šajk i Bredli Kuper su novi Bred i Anđelina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA