Pomirili se Bredli Kuper i Irina Šajk? Zadovoljno se smeškaju u šetnji sa ćerkicom

Iako se mnogo nagađalo o razlozima za njihovog raskida, oni do danas nisu poznati

  • 2
Bredli Kuper i Irina Šajk Irina i Bredli, Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images

Glumac Bredli Kuper (45) i manekenka Irina Šajk (35) su uslikani tokom zajedničke šetnje sa njihovom ćerkom Leom De Senom na ulicama Njujorka, što je podgrejalo glasine o njihovom pomirenju.

Kuper je malenu Leu nosio u naručju, dok je Irina šetala pored njih. Svo toje su bili vidno raspoloženi, te nisu marili za znatiželjne poglede prolaznika i paparace.

Bivši supružnici su bili u opuštenom izdanju i oboje su nosili naočare, a Bredli i Lea nosili su zaštitne maske na licu, dok Irina istu nije imala.

Iako je porodična šetlja mnoge zaintrigirala, a pojedini bruje o njihovom mogućem pomirenju, dok drugi ipak smatraju da su posle kraha veze ostali dobri prijatelji, zbog ćerkice.

Podsetimo, Irina i Bredli su svoju vezu započeli 2016. godine, a ona se završila nakon četri godine, tačnije u junu 2019. godine. Kako su strani mediji tada nagađali, glavni razlog za raskid prelepe manekenke i glumca, bila je pevačica Lejdi Gaga.

Međutim, Irina je početkom godine otvorila dušu za britansko izdanje magazina "Vog" i priznala da je jako srećna zbog trenutaka koje je proživela sa Bredlijem.

- Dvoje dobrih ljudi ne čine nužno dobar par. Jako sam srećna jer sam doživela to što smo imali. Život bez njega je za mene nešto sasvim novo. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju porodicu. Ima dana kad se probudim i pomislim: "Raspadam se" - rekla je tada.

Video: Irina Šajk i Bredli Kuper su novi Bred i Anđelina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    12. septembar 2020 | 20:29

    Njih dvoje su od raskida imali "zdrave"susrete kad provode vrijeme skupa sa djetetom. To je ono sto govori o njima kao ljudima i roditeljima. Ostalo je, pa skoro nebitno.

  • Sasa

    14. septembar 2020 | 13:07

    Kod Ruskinja nema reprize ,cao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA