Holivudski šmeker slučajno objavio fotografiju svog polnog organa

Kris Evans je ubrzo izbrisao eksplicitnu fotografiju, ali ipak kasno, brzinom munje se zavrtela Tviterom

  • 3
Chris Evans, Kris Evans Foto: Profimedia/Starface

Glumac Kris Evans (39) slučajno je objavio svoju eksplicitnu fotografiju, dok je objavljivao video na društvenim mrežama.

Dok je igrao igricu video je na društvenim mrežama podelio sa pratiocima, ali mu je povuklo celu galeriju sa snimcima i fotografijama, uključujući fotografiju njegovog polnog organa u erekciji.

Glumac je ubrzo izbrisao eksplicitnu fotografiju, ali ipak kasno, piše portal Page Six. Međutim, printskrinovi su preplavili Tviter, a šale na račun Krisa ne prestaju.

- Je li se Kris Evans ovde spotakao - napisala je jedna korisnica Tvitera uz fotografiju rupe na putu koja izgleda kao muški polni organ.

Podsetimo, pevačica Dara Bubamara imala je sličan peh, kada je umesto da pošalje određenoj osobi, na društvene mreže postavila svoj eksplicitan sadržaj, koji je ubrzo uklonila.

Inače, šuška se da je Evans trenutno u vezi sa glumicom Lili Džejms (31), dok je prethono bio u ljubavnoj romansi sa Jeni Slat (38).

Video: Vil Smit otkrio kako da izgubite pet kilograma za pet sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA