≫ 

Brat slavnog fudbalera traži devojku preko oglasa: Treba da voli biznis klasu i najskuplje hotele

- Leto ćete morati da provedete na Ibizi, a zimu u Dubaiju. Dve nedelje oko Božića i Nove godine provodimo u Velikoj Britaniji i Maldivima s porodicom - samo su neki od njegovih uslova, a ima ih još puno

  • 10
Wayne Lineker Wayne Lineker/Foto: Instagram/waynelineker

Brat bivšeg engleskog fudbalera Gerija Linekera kojeg nazivaju i najvećim džentlmenom svetskog fudbala, Vejn Lineker, objavio je prilično bizaran oglas putem kog traži devojku.

Ima 57 godina, vlasnik je noćnog kluba na Ibici i u njegovom je vlasništvu još koješta, žvi luksuznim životom, a od potencijalne devojke traži, između ostalog, da se odrekne karijere i da voli luksuzan život.

Nije to sve. Na svojoj listi je naveo niz uslova koje buduća devojka mora ispunjavati kako bi postala njegova lepša polovina.

Takođe je napisao i da je njegova porodica odlučna u tome da mu treba devojka za njegovo dobro, prvenstveno zbog njegovog zdravlja i "ludog" načina života.

Pa, ovo su njegovi kriterijumi:

- Morate voleti starije muškarce, ali samo mene... Morate biti svetska devojka i starija od 30 godina (ok, 28, 29 može da prođe), ali ne smete da budete mojih godina, jer to bi bilo čudno. Morate voleti putovanja, letove biznis klasom i boravak u neverovatnim hotelima. Budite spremni da napustite karijeru ili posao ili barem da radite posao koji možete raditi preko laptopa. Leto ćete morati da provedete na Ibizi, a zimu u Dubaiju. Dve nedelje oko Božića i Nove godine provodimo u Velikoj Britaniji i Maldivima s porodicom. Deca nisu prihvatljiva, moja su već odrasla. Pas je prihvatljiv, ali trebaće mu pasoš. Morate da znate da kuvate, jer ja volim kuvanje.

Naveo je da u obzir dolaze samo devojke koje slušaju haus i R'B muziku, te da težak rok ili pop ne dolaze u obzir. Takođe, treba da gledaju isključivo kriminalističke serije.

- Morate imati dovoljno samopouzdanja da biste mogli otići na početak reda u noćnim klubovima i prihvatiti sto i besplatna pića od vlasnika kluba. Trebaće vam vozačka dozvola da biste sa mnom delili "Bentli" i "Lambordžini Džip" - dodao je.

Osim ovoga, buduća izabranica ovog bogataša mora da voli teretanu, da se hrani zdravo i da ima definisano telo. Možda je i najzanimljiviji uslov da nikada nije reklamirala niti postavila objavu o izbeljivanju zuba na društvenim mrežama i ne sme da ima profil na stranicama za upoznavanje.

Idemo dalje...

- Morate da prihvatite i da volite moju decu i unuke, i ne planirajte decu sa mnom. Mada, nikad ne reci nikad. Morate da prihvatite moje prijatelje, jer i ja ću prihvatiti vaše. Na poruke odgovaram i devojkama, ne samo muškarcima, i to ne sme da vam smeta.

- Poslednja stvar koju tražim. Vaše poznavanje geografije mora biti dobro, jer devojke koje misle da je "Lincoln u Walesu" nisu zanimljive. Budite inteligentne, ali ne dosadne. Ako ste zainteresovane i mislite da ispunjavate ove zahteve, javite se - stoji na kraju oglasa.

Možda je želeo da se našali, možda i nije, ali njegovi pratioci nisu bili oduševljeni ovim što je objavio.

"Zaista mi nije jasno kako si ti još uvek sam", "Gde da potpišem, tatice", "Imam vozačku dozvolu, ali sa mnom možeš da deliš "Pežo"... samo su neki od komentara što je Vejna očigledno iznenadilo jer nije očekivao takvu reakciju, pa je ubrzo komentare i obrisao.

Wayne Lineker Njegov oglas uz sliku/Foto: Instagram/waynelineker

Podsetićemo i na to da je ovaj dobrostojeći 57-godišnjak u junu objavio i snimak kako bira devojku od devojaka iz osoblja svog kluba. One u kupaćim kostimima stoje kraj bazena, a onu koja otpada gurne u isti.

- Poslednja lutka koja ostane, dobija izalazak sa mnom! Nisam siguran da li su želele da ih bacim u bazen ili ne - napisao je.

Jedna je ostala, a pogledajte koju je izabrao i koja je njegov "tip"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atina

    17. septembar 2020 | 08:03

    Navataće tebe neka namazana ex-yu devojčica i biće ti kuku -lele😏😋😉

  • 👵🏻

    17. septembar 2020 | 08:14

    Jel može neka plemenita duša što gaji paradajz, pravi ajvar za desetku, uvek je prva u redu za penziju što znači da je vredna i rano rani, juri mačke oko zgrade da joj ne unište muškatle, opominje decu da ne sede na ladan beton što znači da je brižna, posti sredom i petkom, nema torbu sa točkićima već nosi u rukama...

  • Trig

    17. septembar 2020 | 07:09

    Bahati degenerik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA