≫ 

Ronalda urnišu zbog pidžame od 2.200 evra: "Je l' te to baka naterala da obučeš?"

Nekim "nezavidnim" ljudima je zasmetalo i što je Ronaldo bos na fotografiji

  • 8
Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo, Foto: Instagram/cristiano

Kristijano Ronaldo meta je podsmeha na Tviteru i Instagramu zbog stajlinga sa luksuzne jahte na kojoj uživa sa porodicom.

Naime, on se pohvalio romantičnim prizorom sa mora, dok je ležao u pidžami koja je "zaparala" oči mnogim korisnicima društvenih mreža.

Reč je o svilenoj Luj Viton pidžami čija je cena oko 2.200 evra, ali neki su mu poručili da izgleda "kao da mu je baba šila".

"Ronaldo izgleda kao čovek kog je baka naterala da se slika u pidžami koju mu je kupila za rođendan", "Kunem se da moja mama ovakve stvari nosi kad ide na spavanje", "Mama, zašto Ronaldo nosi tvoju spavaćicu?", "Drugi ljudi samo uslikaju zalazak, ovaj i uz sunce mora pozirati", "Pidžama ti je luda, nije me briga koliko košta", "Šta to nosiš?", neki su od komentara na Tviteru.

Nekima je zasmetalo i što je Ronaldo bos na fotografiji...

"Izgleda da jadnik ne može kupiti cipele, predlažem da skupimo novac i kupimo mu", naveo je jedan korisnik Tvitera koji bi se - ma, sigurno, dok leži na jahti kao Ronaldo, slikao obuven...

Video: Ronaldo se popeo na Georginu i uhvatio je za guzu, deca skočila da je brane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA