≫ 

"Mnogo sam glumila, uopšte mi ne nedostaje": Majli se na novom albumu "sveti" Lijamu

Majli izgleda nije ostavila sve iza sebe i nije se pomirila sa prošlošću

  • 0
Miley Cyrus, Majli Sajrus Majli Sajrus/Foto: Tanjug/AP/MTV

Majli Sajrus (27) i Lijam Hemsvort (30) šokirali su javnost kada su nakon kratkog braka odlučili da se razvedu, a usledio je i buran raskid. Majli izgleda nije prebolela razvod i ostavila sve iza sebe, pa je odlučila da se "osveti" bivšem mužu i na novom albumu.

Sedmi album pevačice bi navodno trebalo da se zove "She Is Miley Cyrus", a na njemu je i nekoliko stihova koje je posvetila Lijamu.

- Ne mogu ni da izbrojim koliko puta sam glumila, hvala Bogu na mislima u mojoj glavi - stihovi su pesme "Win Some, Lose Some".

U naslovnoj numeri "WTF Do I Know" Majli, pak, zaključuje kako joj bivši partner uopšte ne nedostaje, te da je morala da ga ostavi.

Podsećamo, njih dvoje zaljubili su se posle filma "Last Song". Raskidali su se i mirili, a potom se venčali 2018. godine da bi se posle manje od godinu dana - razveli.

U martu je odjeknula vest da je Lijam Hemsvort ponovo zaljubljen i ponovo srećan nakon što mu je Majli slomila srce, sa sedam godina mlađom manekenkom gabrijelom Bruks.

I Majli Sajrus je pronašla utehu kraj dečka Kobija Simpsona nakon razvoda, a potom i raskida sa devojkom, međutim, i sa njim je raskinula u avgustu ove godine posle veze od skoro godinu dana.

Video: Lijam Hemsvort je na originalan način otkrio istinu o njegovoj vezi sa Majli Sajrus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA