Šuškalo se da ga je ostavila jer ju je varao, a sada je Kardi Bi otkrila pravi razlog razvoda

Poznata reperka je otkrila da prevara nije pravi razlog njegog razvoda od supruga Ofseta

  • 1
Cardi B Kardi Bi i Ofset; Foto: Tanjug/AP

Poznata američka reperka Kardi Bi (27) je na Instagram Lajvu otkrila pravi razlog razvoda od svog supruga Ofseta (28), s kojim je bila tri godine u braku.

Naime, Kardi je na društvenim mrežama objasnila da prevara nije razlog njenog rastanka od višegodišnjeg partnera, već da je zbog učestalih svađa njihovoj ljubavi došo kraj.

Pevačica je nedavno predala papire za razvod, a otkrila da je da zbog toga nijednom nije zaplakala.

- Hvala vam svima na podršci, iako mi zaista nije potrebna. Dobro sam. Želim samo da vam poručim da ni jednom nisam zaplakala - rekla je reperka svojim fanovima.

Ona je istakla da nevera nije bila razlog rastanka, iako se šuškalo da je o tome reč poslednjih nekoliko dana.

- Umorila sam se od svađanja. Umorila sam se od toga da se ne možemo dogovoriti u vezi ničeg. Imam osećaj da sam umorna od ljudi - zaključila je ona.

Podsetimo, Kardi Bi i Ofset su pre dve godine na kratko raskinuli, a tada je razlog tome navodno bila njegova nevera, međutim nekoliko meseci kasnije su potvrdili da su se pomirili. Zajedno imaju ćerku Kulturu i naglasili su da će pokušati da održe dobar odnos zbog ćerkice. Kardi Bi je bivšem suprugu nedavno poklonila pola miliona dolara za rođendan.

Video: Kardi Bi se kroz izazovni ples pohvalila velikom tetovažom na ležima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    21. septembar 2020 | 17:11

    Jedan je lepši od drugoga........lepota,prefinjenost,divno uljudno ponašanje.....sve sami superlativi......obrazovani neko fini ljudi.....šta nas briga za tu........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA