≫ 

Blu Ajvi i Bijonse u trenerkama i sa maskama neprepoznatljive na ulicama Njujorka

Blu Ajvi je samo "za pola glave" niža od majke

  • 0
Beyonce Bijonse

Bijonse i Blu Ajvi; Foto: Tanjug/AP

Slavna muzička zvezda Bijonse (39) i njena ćerka Blu Ajvi (8) su uslikane na ulicama Njujorka u opuštenom i neprepoznatljivom izdanju, a svoje lice su krile ispod kapuljače i zaštitne maske za lice, pa su prošle nezapaženo.

Naime, pevačica i njena porodica su se vratili kući nakon što su neko vreme proveli na odmoru u Hrvatskoj na najluskuznijoj jahti na Jadranu, čije su iznajmljivanje na nedelju dana platili 1,7 miliona evra.

Oni su se vratili svojim obavezama, a Bijonse i njena ćerka su uslikane dok su išle u kupovinu bez telohranitelja, a tom prilikom ih niko nije prepoznao.

Obukle su široke trenerke i neprimetno su prošle kroz masu ljudi. Ono što jeste veoma primetno je to da je Blu Ajvi veoma visoka iako ima samo 8 godina.

Naime, njena majka je visoka 170 cm, a devojčica je samo malo niža od nje. Imala je i od koga da nasledi visinu, s obzirom da je njen otac poznati reper Džej Zi (50) visok 188cm.

Devojčica i Bijonse su uživale u zajedničkom vremenu, a pevačica je jednom prilikom otkrila da se njih dve već sada ponašaju kao drugarice, kao i da Blu Ajvi želi da učestvuje u mnogim muzičkim i video projektima. Podsetimo, pored Blu Ajvi, pevačica Bijonse i reper Džej Zi imaju i trogodišnje blizance Sir i Rumi.

Video: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA