≫ 

Obe voditeljke Emija imaju korona virus! Đulijana Rančić otkriva: "Pozitivni su mi i suprug i sin"

Dve "nesuđene" voditeljke ovogodišnje dodele Emi nagrada su saznale da su obolele od Covida-19 nekoliko dana pre šoua

  • 0
Đulijana Rančić, Vivica A Fox, Bill Rancic, Edward Duke Rancic Foto: Profimedia/ADM/MPI/Capital pictures, Profimedia/Hutchins Photo / IPA , Instagram/giulianarancic

Sinoć, 21. septembra u 2 časa posle ponoći održala se prestižna dodela nagrada Emi, a šou je trebalo da vode dve voditeljke Đulijana Rančić (46) i Vivika A. Foks (56), koje se nisu pojavile jer su u međuvremenu saznale da su obe pozitivne na Covid-19.

Poznata američka voditeljka poreklom iz Italije, koja je udata za hrvatskog preduzetnika Bila Rančića (49), je na društvenim mrežama otkirila da joj je cela porodica pozitivna na korona virus. Ona je objavila video snimak na Instagramu u kom otkriva šta joj se dogodilo neposredno pred dodelu nagrada.

Već 20 godina radim kao voditeljka i nikada nisam propustila nijednu dodelu nagrada, ali ova godina je drugačija - rekla je ona.

Poznata voditeljka već godinama radi za "E!" televiziju, koja je uvela rigorozne mere provere pred dodelu nagrada, pa su svi zaposleni morali da se testiraju.

Ona je zahvalna što je saznala da je pozitivna pre nego što je izložila svoje kolege opasnosti. Takođe, otkrila je da su njen suprug i sin Edvard (8) takođe pozitivni na korona virus, ali da se svi osečaju dobro i da nemaju nikakve simptome.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Giuliana Rancic (@giulianarancic) on

Još jedna voditeljka Vivika A. Foks je pozitivna na koronu, pa je rekla.

Užasno mi je žao što ne mogu da budem sa svojom "E!" porodicom večeras. Nažalost, pozitivna sam na korona virus, pa sam u kućnoj samoizolaciji - rekla je Vivika.

Dodelu Emi nagrada su na kraju vodile njihove kolege Nina Parker (41) i Bred Goreski (43).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA