≫ 

Džastin Biber zarađivao kao ulični svirač sa 12 godina, a onda ga je otkrio poznati američki pevač

Slavni muzičar je sa 12 godina počeo da peva na ulici u Kanadi, gde je i stekao svoje prve obožavatelje

  • 2
Justin Bieber, Džastin Biber Džastin Biber; Foto: Tanjug/AP

Kanadski pevač Džastin Biber (26) je nedavno u jednom intervjuu otkrio da je bio ulični svirač pre nego što je postao slavan širom sveta.

Naime, mladi pevač se proslavio kada je bio tinejdžer i kada ga je sa 13 godina otkrio američki pevač Ašer (41) i muzički producent Skuter Braun (39). Oni su videli Biberove snimke na Jutjubu koje je snimio sa 12 godina svirajući na ulici i pozvali ga da potpiše ugovor sa diskografskom kućom "RBMG Records ".

Sa 16 godina je objavio hit pod nazivom "Baby", koji ga je vinuo među zvezde. Džastin je inspirisao publiku svojim glasom i svojim životnim putovanjem upravo zato što je počeo da nastupa na ulici, a ne u nekoj TV emisiji.

On je danas jedan od najrenomiranijih umetnika u Holivudu. Poznat je po svom glasu i pesmama, a njegov nedavni album pod nazivom "Changes" fanovi obožavaju jer u tekstovima govori o svojoj vezi sa suprugom Hejli Biber, s kojom je u srećnom braku od 2018. godine.

U nedavnom intervjuu je govorio o svojim borbama sa kojima se susreo u životu i kako je postigao toliki uspeh u mlađim danima.

Govorio je o tome da se navikao da peva na ulici i da je tako dobio veliki broj fanova. Jedna njegova obožavateljka je napisala na Tviteru:

- Džastin Biber nije imao tinejdžersku muzičku grupu da se istakne, nije mu bio neophodan "X faktor" za ugovor sa diskografskim kućama, kao ni Dizni da bi postao slavan. Nije imao bogatu poznatu porodicu koja ga je podržala, niti je pokušavao da bude poznat. On je samo pevao na ulicama, jedino šta je bio jeste GLAS, a vi kažete da nije zaslužan sa svoj uspeh? - upitala je jedna obožavateljka, koju su podržali mnogi na Tviteru.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    22. septembar 2020 | 18:07

    On je definicija izraza "x factor". Iako ne slusam njegovu muziku jako ga postujem kao izvodjaca i to. Ipak nije dovoljno samo otkriti zvezdu, to je tek prvi korak... Oni su sa njim uboli premiju, jer jedno je postati poznat a drugo ostati relevantan toliko godina. Decko ima tek 26 godina a vec sigurno jedno 10tak godina je jedna od najvecih muzickih zvezdi na svetu. Ne znam kako to neko moze da ne postuje.

  • Hmhm

    22. septembar 2020 | 10:42

    Sad deluje/izgleda kao robijas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA