≫ 

Bar Rafaeli počela sa društveno korisnim radom na koji je osuđena nakon utaje poreza

Slavna manekenka je narušila svoj ugled nakon utaje poreza u iznosu od 10 miliona dolara, a sada je stigla kazna

  • 0
bar refaeli Bar Refaeli; Foto: Instagram/barrefaeli

Izraelski supermodel, televizijska voditeljka i glumica Bar Refaeli (35) je u ponedeljak stigla u Centar za osobe s invaliditetom blizu Tel Aviva, gde će odraditi devet meseci društveno korisnog rada na koji je osuđena zbog utaje poreza od 10 miliona dolara.

Naime, poznata manekenka će u centru raditi pet dana nedeljno. Izraelski sud je osudio Bar Refaeli po četiri tačke krivičnog dela, zbog utaje poreza, a sve to narušilo je ugled nekada nacionalne ikone i ambasadorke ove države.

I njena majka Cipi je jutros stigla u ženski zatvor Neveh Tirzi, gde će 16 meseci provesti iza rešetaka. Takođe, Bar i Cipi moraju da plate i novčanu kaznu u iznosu od 724.000 dolara.

Podsetimo, tužioci kažu da je ova lepotica sakrila na desetine miliona dolara zarade od izraelske Poreske uprave tokom tri godine, od 2009. do 2012. godine kada je živela na relaciji SAD - Izrael i u vreme kada je bila u ozbiljnoj vezi sa holivudskim šmekerom Leonardom Dikaprijem (45).

Njena majka Cipi je lažno uknjižila ćerkine stanove pod različitim imenima, zbog čega je sada u zatvoru.

Video: Oženi se Dikaprio!? Ili ipak ne...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA