≫ 

Dok su mnoge njene koleginice propale, vlasnica hita "Boys, Boys, Boys" i u 52. dovodi do ludila

Italijanska pevačica je i dalje seks-bomba što dokazuje svaki put kada objavi novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram

  • 11
Sabrina Salerno

Sabrina Salerno; Foto: Instagram/sabrinasalernofficial

Italijanska pevačica Sabrina Salerno (51) je davne, 1987. godine, zaludela ceo svet, pre svega muškarce, provokativnim spotom sa pesmu "Boys, Boys, Boys".

Podsetimo, ona je u ekranizaciji ovog svetskog hita igrala u kupaćem kostimu, a svoje fanove je dovodila do ludila svojim seksepilom.

Pesma je postala mega hit, a Sabrina je iste godine proglašena za najbolju evropsku pevačicu. Famozni spot u bazenu je više puta cenzurisan zbog Sabrininih velikih grudi koje dolaze do izražaja, što nije smetalo njenim obožavateljima.

Sabrina je i u šestoj deceniji života prava seks-bomba. Oni koji je prate na Instagramu znaju da redovno na ovoj društvenoj mreži objavljuje fotorafije u bikiniju, a takvim novim fotografijama je razbudila maštu mnogih pripadnika jačeg pola.

Sabrina ima vrhunsku liniju, što se jasno može videti. Velike grudi, ravan stomak i vitke noge su atributi koji je i dalje krase. Podsetimo, ona je rođena 15. marta 1968. godine u Đenovi, a i dalje je aktivna kao pevačica i možemo je videti na brojnim festivalima, na radost muške populacije.

Sabrina je ostvarila i par zapaženih uloga u nekoliko filmova i serija, a ispod teksta se prisetite čuvene pesme "Boys boys boys".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    26. septembar 2020 | 09:17

    Jos bolja sada!

  • Zeljko

    26. septembar 2020 | 10:20

    Lepa i pametna, udala se za jednog "masinbravara" koji je bio "tezak" oko 20 milijardi pre 30 godina i sigurno je nisu brinuli racuni za struju

  • Tadić

    26. septembar 2020 | 10:15

    Top bila i ostala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA