≫ 

Nestašni bikini nije uspeo da se ne pomeri sa guze od 27 miliona dolara: Džej Lo "kida" u kupaćem

Latino diva u 52. godini života izgleda savršeno, a to je dokazala i na nedavnim fotografijama koje su uslikali paparaci

  • 4
Dzenifer Lopez

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez; Foto: Tanjug/AP

Slavna pevačica Dženifer Lopez (52) je uslikana na plaži sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom (45) i tom prilikom je istakla savršeno zategnuto telo koje je rezultat napornog svakodnevnog vežbanja, a fanovi su poludeli koliko dobro izgleda.

Naime, latino diva i bivši bejzbol igrač su uslikani na odmoru na romantičnim ostrvima Turks i Kaikos, gde su uživali u prirodi, kupanju i sunčevim zracima.

Oni su odlučili da odmor provedu u veoma luksuznom letovalištu i sve vreme se nisu odvajali jedno od drugog. Čak i na mutnim fotografijama iz daleka koje su uslikali paparaci vidi se da Dženifer izgleda savršeno, a svi posebno zumiraju njenu guzu, koja je kao i uvek podignuta i bez trunke celulita.

Ona je ovom prilikom uslikana u roze dvodelnom bikiniju na vezivanje i istakla je ravan stomak, podignute grudi i zategnute noge na kojima joj zavide mnoge žene širom sveta. U jednom trenutku Dženifer se uhvatila za guzu i donji deo gaćica što su zabeležili fotografi, a svi prisutni su gledali samo u nju i razbudila je maštu kako prisutnih muškaraca, tako i drugih koji su njene fotografije videli na društvenim mrežama.

Aleks je sve vreme ležao na ležaljci, sunčao se i gledao u svoju lepu verenicu u koju je ludo zaljubljen.

Inače, ostrva Turks i Kaikos se nalaze istočno od Bahama i poznata su po kristalno čistom moru i netaknutim peščanim plažama gde vole da uživaju mnoge zvezde sa javne scene, a ništa manje ne uživa ni ovaj poznati ljubavni par.

Video: Da se zavrti u glavi! Šakira i Džej Lo guzama začinile seksi Superboul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RA

    23. septembar 2020 | 11:28

    Nije bas kao u casopisima, obzirom da joj je posao da bude lepa i negovana...

  • Vesna

    23. septembar 2020 | 14:42

    Velika razlika izmedju instagrama i casopisa i ovog sto slikaju paparaci.Ovo vredi 27 miliona?Cccc...Hale Beri istih godina kao ova i izgleda milion puta bolje i lepse i isto vezba.

  • Crni

    23. septembar 2020 | 18:34

    Ovo zgodno, noge ko tulumbe, preterano joj se daje prostora, devojaka po Srbiji na svakom cosku, mnogo lepsih i zgodnijih od ovog prepotentnog kepeca....potpisujem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA